E2y

Sådan ansøger du om skilsmisse

Skilsmisse er en meget følelsesladet proces

Skilsmisse er en meget følelsesladet proces. Mange skilsmisse procedurer tendens til at ende dårligt på grund af fejlkommunikation mellem parret arkivering for det. En anden faktor er de advokater, der fungerer som mæglere mellem de par, der er arkivering for en skilsmisse. Hvis du og din ægtefælle føler, at du er bedre tjent uden hinanden, det bedste, du kan gøre, er at indgive en skilsmisse. Hvis du har ingen børn endnu, kan du gennemgå skilsmisse procedurer uden at skulle ansætte en advokat.

Her er de trin, du skal tage, hvis du ønsker at søge om skilsmisse:

Sådan ansøger du om skilsmisse. Tal med din potentielle ex.
Sådan ansøger du om skilsmisse. Tal med din potentielle ex.

  • Tal med din potentielle ex. Indstil et tidspunkt og et sted, hvor du kan diskutere muligheden for en skilsmisse. Dette kan give jer begge den afdragsfri periode, som du har brug for at evaluere din ægteskabelige situation. Prøv at beslutte, om du stadig kan arbejde dit forhold ud.
  • Fil for ubestridte skilsmisse. Hvis du både ankom til en gensidig beslutning om at gennemgå en skilsmisse, diskutere dine muligheder. Lav et kompromis om din økonomiske situation. Lav en aftale om at samarbejde høfligt gennem hele processen. Aftal ansøgning om et ubestridt skilsmisse.
  • Sæt den ned i papiret. Gå online og søg efter et websted, der har licens til at mediere skilsmissesag. Tilmeld dig en online skilsmisse. Begge vil du nødt til at gå gennem hele skilsmissesag.
  • Underkastes den forhør. Efter indgivelse af den skilsmisse, både du nødt til at besvare spørgeskemaet, at hjemmesiden vil give dig. Denne indeholder de spørgsmål, som advokater sædvanligvis stille, når du filen til en skilsmisse. Du vil både have det samme sæt af spørgsmål. Læs hvert spørgsmål omhyggeligt for at sikre, at du forstod det godt. Besvare spørgeskemaet så sandfærdigt som du kan. Kontroller dine svar, før du sender spørgeskemaet.
  • Komplet resten af ​​skilsmissesag. Efter indsendelse af spørgeskemaet, vil hjemmesiden give dig et sæt af instruktioner. Det vil også give dig en liste over dokumenter, som du er nødt til at kompilere. Du vil også modtage information om den udpegede dommer og skilsmisse kontor, der vil håndtere din skilsmisse. Prøv at finde ud af placeringen af ​​skilsmisse kontor, du har fået.
  • Forbered papir værker. Forbered alle de dokumenter, du skal bruge til skilsmisse procedure. Kontroller de dokumenter, hvis alle oplysninger er sande. Dette vil gøre proceduren hurtigere.
  • Mail resten af ​​kravene. Før maile dine dokumenter til den udpegede skilsmisse kontor,-re evaluere dem for at sikre de er færdige. Kontrollér gyldigheden af ​​de oplysninger, de indeholder. Indsende papir værker til den angivne dommer tildelt dig. Vent til dommeren at afgøre, hvis du både har brug for at møde for retten.
  • Betal for skilsmissen. Du kan betale for skilsmissen gennem dit visum eller kreditkort. Prisen vil afhænge af placeringen af ​​din skilsmisse kontor.
  • Underskrive skilsmissepapirerne. Underskrive skilsmissepapirerne, at skilsmisse kontor vil tjene dig. Send dem tilbage til skilsmisse kontor. Skilsmissen kontor vil sende godkendelsen af ​​din skilsmisse via mail.

En skilsmisse gør en ende på et ægteskab

En skilsmisse gør en ende på et ægteskab. Dette bør være pludselige og mindre generende som muligt. Hvis du følger disse trin, er du sikker på at underskrive skilsmissepapirerne uden at nogen af ​​drama, der normalt kommer med denne procedure.