E2y

Sådan at arrangere friske blomster til bryllup buketter

Bryllup er en ekstravagant begivenhed, der bør lægges stor vægt

Bryllup er en ekstravagant begivenhed, der bør lægges stor betydning. Enhver brud, ligesom du ønsker at have en meget speciel og mindeværdig bryllup. I alle bryllup forberedelser, er blomster den fælles faktor. Du kan kontakte din lokale blomsterhandler eller bryllup eksperter, når du vil have friske blomster til dit bryllup buketter. Men når du ønsker at gøre det selv, eller hvis det ved enhver chance du planlægger at gøre dette til en levende, her er et par tips om, hvordan man arrangerer friske blomster til bryllup buketter.

Sådan at arrangere friske blomster til bryllup buketter. Saml materialer til brudebuketten.
Sådan at arrangere friske blomster til bryllup buketter. Saml materialer til brudebuketten.

  • Saml materialer til brudebuketten For bryllup buket blomsterdekorationer, bliver du nødt til at forberede følgende:. Buket holder, blomst arrangement skum, friske blomster efter eget valg (som roser, liljer, iris, nelliker, og orkideer), skarp kniv eller blomster kuttere, bånd eller blomster snørebånd.
  • Pick kun de friskeste blomster til rådighed. I friske blomster arrangement, skal du være klar over, at kun friske blomster bør anvendes. Sørg deres stilke skæres på en sådan måde, at der stadig er en tilstrækkelig mængde vand kilde fra stænglen. Dette vil hjælpe med at holde dine blomster frisk, selv efter forsendelse og opbevaring. Normalt friske blomster samles i en buket beholder med skum i det.
  • Friske blomst arrangement til bryllup buketter. Første skridt er at få buketten beholder eller holder og nedsænkes i vand i mindst 8 timer. Husk, at denne beholder er også blomsterne vandkilde. Næste vi gå til din greens. Du skal være i stand til at få de pæneste grønne blade til din buket. Skær den på mindst 5 inches lang og derefter placere den på kanterne kredser skummet af buketten beholder eller holder. Nu skal vi gå til "hovedattraktionen" af dette stykke, din friske blomster. Få din fræser eller saks, tage mindst 3 inches af stilken fra blomsten derefter korrekt arrangere dem i midten af ​​skummet. Dette vil skabe et center-piece lignende design derfor skal du sørge for, at de friske blomster er placeret i præcist. Brug de andre friske blomster til at tilføje som design til din blikfang. Små stykker som tusindfryd, eller mini nelliker osv. Baby ånde er også et fælles blomst eller plante, der tilsættes for at fuldføre udseendet af din frisk buket blomster. Endelig kan du kreativt sætte et bånd eller binde den til håndtaget for at afslutte din frisk buket blomster.


Hører du bryllup klokker endnu

Hører du bryllup klokker endnu? Med denne utroligt nem procedure, du er sikker på at wow alle dine gæster ved brylluppet. Husk at udvælge kun de friske blomster. Være opsat i at skære stilkene så for at holde friskhed af blomster. Sørg for at din indehaveren og skum er korrekt hydreret. Vær forsigtig med, hvordan du vælger dine blomster som din omdrejningspunkt flor. Der er en bred vifte af friske blomster at vælge imellem, som du nemt kan søge på nettet eller spørg din lokale blomsterhandler på. Og vigtigst af alt, som bruden, skal du kende motivet, design eller stil, du ønsker til en perfekt frisk buket blomster til dit bryllup.