E2y

Sådan at avle zebracichlideæg fisk

Denne form for fisk er også kendt som Zebra cichlider til akvarie-entusiaster. Zebracichliden har 8-9 sorte lodrette bjælker på deres blå-grå organer deraf navnet "dømme". Opdræt zebracichliden er ikke så hårdt, som at tage sig af andre arter af tropiske fisk. Dette skyldes, at de voksne zebracichliden er helt opmærksomme forældre, og som sådan vil kræve meget minimal menneskelig overvågning eller intervention.

Sådan at avle zebracichlideæg fisk. Opsætning af akvariet.
Sådan at avle zebracichlideæg fisk. Opsætning af akvariet.

  1. Opsætning af akvariet. Opsætning af din tank system som forberedelse til avl zebracichliden er det første skridt. Få en tank, der kan rumme op til 25 liter vand. Fylde tanken med mindst 20 liter vand. Put i vandplanter for skjulesteder for fisk. Få et godt filter og vandvarmer.
  2. Vælge sunde zebracichlider. Køb kun fra velrenommerede dyrehandlere, der respekterer de strenge sanitære standarder. På denne måde er du sikker på, at de dyr, de sælger, er på deres sundeste tilstand mulig. Når du vælger din zebracichlider, få dem, der er opmærksom, have levende mørke øjne, intakte skalaer og finner, der ikke har nogen tårer. Få mindst seks stykker zebracichlider der er en tomme til en tomme-og-en-halv længde.
  3. Indstil det rigtige avl miljø. Når de zebracichlider er inde i tanken, sørg for, at vandtemperaturen ikke overstiger 82 grader Fahrenheit. Erstatte 20% af det vand hver dag for at sikre, at vandet toksicitetsniveauer holdes i skak.
  4. Feed vordende forældre. Fodring dine zebracichlider med proteinrige fødevarer er meget afgørende i de ynglende etaper. Flake mad, artemia eller tørrede blod orme. Levende sorte orme er også meget god fisk mad. Foder de voksne med tre orme hver dag.
  5. Lægge æg. Parent fanger vil sandsynligvis reden i pit eller hule, de gravede ud i gruset og køre væk andre fisk til at beskytte deres æg.
  6. Feed fangen yngel. Baby fanger skal fodres med pulveriseret flagefoder. Du kan forberede dette ved at slibe flagefoder grundigt i en plasticpose.

Zebracichliden er dejlige akvarium kæledyr

Zebracichliden er dejlige akvarium kæledyr. De kræver også meget minimal tilsyn under opdræt fase, der er grunden til de er et populært valg blandt akvarium hobbyfolk. Hvis akvariet er indstillet til at replikere Convict naturlige miljø bør der være noget problem opdræt og pasning af denne type akvarium kæledyr.