E2y

Sådan at bede din ægtefælle om tilgivelse, når du har været utro

Har du gjort det utænkelige

Har du gjort det utænkelige? Hvis du har sunket så lavt som du kan, og besluttede at snyde på din ægtefælle og er nu at føle sig skyldig, kan du spekulerer på, hvad de skal gøre næste. Hvis du har brug for at spørge din ægtefælle om tilgivelse og ikke ved hvordan, holde læsning, vil disse trin hjælper.

Sådan at bede din ægtefælle om tilgivelse, når du har været utro. Bestem hvorfor du snydt.
Sådan at bede din ægtefælle om tilgivelse, når du har været utro. Bestem hvorfor du snydt.

  1. Ønsker tilgivelse. Før du beder om tilgivelse, er du nødt til at betyde det. Du er nødt til at ønske at blive tilgivet og faktisk formidle dette behov.
  2. Bestem hvorfor du snydt. Folk er utro deres ægtefæller for enhver række årsager. Du er nødt til at afgøre, hvorfor du har besluttet at træde uden for forholdet for intimitet. Derefter acceptere dine grunde og tage ansvar for dine valg. Når du ved, hvorfor du valgte at snyde du behøver at vide, om du vil gøre det igen. Hvorfor gider gå frem og bede om tilgivelse, hvis du påtænker at være utro igen?
  3. Stop affære. Hvis du vil have tilgivelse, er du nødt til at afslutte utroskab. Stop bryde dine løfter, så du kan komme rent med din ægtefælle.
  4. Kom rent. Vær ærlig om, hvad du gjorde, og hvorfor. Dette er ikke tidspunktet til at begynde at skyde skylden på din ægtefælle for dit valg at snyde. Selv hvis dit ægteskab har ramt et groft stedet, har du stadig nødt til at komme ren om den del, du spillede i dit ægteskab problemer. Forsøg ikke at afspille din ægtefælle falsk igen ved at foregive at undskylde, når du ikke mener det. Må ikke gøre undskyldninger. Kommer ren handler om at være ærlig overfor dig selv og din ægtefælle.
  5. Vis anger. Hvis du ikke føler anger over dine handlinger derefter gå tilbage og gentage Trin to. Din ægtefælle har brug for at vide, at du føler anger eller der er ingen grund for ham eller hende til at tilgive dig. Lad dine ærlige følelser og beklagelse show.
  6. Apologize ... og mener det. Du vil måske blive overrasket over at lære, hvor mange mennesker forventer tilgivelse uden nogensinde egentlig undskylde for, hvad de har gjort. Det er ikke nok at græde og lad ham vide, at du føler dig dårligt om hvad du har gjort. Du er nødt til rent faktisk at sige ordene "Undskyld" og derefter betyder dem.
  7. Spørg om hvad du ønsker. Når du er kommet rent med din ægtefælle, du har brug for at være i stand til at bede om tilgivelse. Han eller hun vil ikke vide, hvad du ønsker, medmindre du spørger. Vær opmærksom på, at du måske nødt til at spørge mere end én gang, og da din ægtefælle er den forurettede part, han eller hun har ret til at tage sig tid til at behandle og afgøre, om tilgivelse er endda muligt.
  8. Praksis tålmodighed. Disse trin kan være nødvendigt at gentage, mens din ægtefælle behandler oplysninger om din utroskab. Du kan have flere slagsmål, flere gange, når du har brug for at undskylde, endnu mere, kan du blive nødt til at give din ægtefælle tid til at gøre op hans eller hendes sind, hvad de skal gøre næste.

Utroskab er i sin kerne en brudt løfte

Utroskab er i sin kerne en brudt løfte. Hvis du har brudt et løfte om dit ægteskab, kan du følge disse trin for at spørge din ægtefælle om tilgivelse. Han eller hun kan eller ikke kan tilbyde det i tid - men i det mindste du vil have gjort indsatsen og bad om at blive tilgivet.