E2y

Sådan at berolige din hund under et tordenvejr

Ikke alle hunde er vant til tordenvejr - eller nogen højt blomstrende lyde, for den sags skyld. Hvis din hund har et afskrækningsmiddel reaktion på tordenvejr, er du ikke alene. Hunde kan udstille nogen af ​​de følgende reaktioner:

Sådan at berolige din hund under et tordenvejr.
Sådan at berolige din hund under et tordenvejr.

 • Rysten eller rysten
 • Overdreven gøen
 • Klynker
 • Pacing
 • Jumping
 • Skjule
 • Escaping

Kom din hund vant til den lejlighedsvis tordenvejr eller knald skulle have startet, da hun stadig var en hvalp. Desværre er dette ikke sker hele tiden. Hvis din hund ikke har været desensibiliserede til tordenvejr, så skal du i det mindste være i stand til at berolige ham.

 1. Distrahere din hund. Prøv at få din hunds sind væk fra kraftig støj. Spil med hende ved hjælp af en af ​​hendes foretrukne tygge legetøj. Har nogle sjove aktiviteter inde i huset. Du kan berolige hende, at alt er fint, men ingen grund til at kæle hende eller slagtilfælde hende kontinuerligt. Aldrig barn en hund, fordi det beroliger hendes frygt. Bare handle som alt er normalt.
 2. Sørg hendes kasse er til rådighed for hende. Den kasse er din hunds egen personlige tilbagetog, hvor hun kan løbe og gemme under et tordenvejr. Dække hendes kasse med et tæppe for ekstra komfort. Vær sikker på at holde kasse gate låst i tilfælde af din hund føler behov for at komme ud.
 3. Bevare roen. Act ligesom tordenvejr er ikke en big deal. Aldrig overreagere på en overacting hund. De roligere du er, jo roligere hunden vil blive. Må ikke råbe, skrige eller skælde din hund. Det vil bare øge sit niveau af frygt, angst og usikkerhed.
 4. Spørg din dyrlæge for anti-angst medicin. Der er angstdæmpende medicin til hunde, der hjælper lindre nogle af deres stress. Dette er mest nyttigt, når det gives før du forventer høje lyde at opstå, ligesom under fyrværkeri den 4. juli festlighederne. Nogle dyrlæger kan ordinere beroligende midler i ekstreme tilfælde.
 5. Mask lyde udefra kommende. Hvis din hund er vant til lyden af fjernsynet, kan du øge lydstyrken under tordenvejr. Dette vil bidrage til at mindske lyden fra uden for huset. I stedet vil hun høre lyde, der er mere fortrolige med hende.
 6. Luk gardiner. Overdøve lyn samt visning af regnen udenfor ved at lukke blinds eller gardiner.
 7. Brug DAP eller beroligende hunde feromoner. Dette er en form for spray, der har de samme egenskaber som de feromoner, at en mor hund udgivelser for at berolige såvel som dulme hendes kuld. For i-brug i hjemmet, er der en praktisk plug-in type DAP Du kan også finde en DAP halsbånd til din hund.

Sådan at berolige din hund under et tordenvejr.
Sådan at berolige din hund under et tordenvejr.

Hvis din hund lider ikke kun af frygt for tordenvejr, men er også bange for eventuelle høje lyde, kan du overveje at desensibilisering uddannelse. Istandsættelse en hund til at acceptere høje lyde som torden er en langsom proces. Mens der masseres eller under afspilning, bliver hunden udsat for optagelse af lyden af ​​en storm ved lav lydstyrke. Da hun bliver vant til lyden, er lydstyrken gradvist øges. Det virker ikke for alle hunde, men det kan være et forsøg værd.

Hunde ører er meget følsomme, og nogle hunde finder det virkelig svært at håndtere boomer lyde. Hvis din hund er ellevild af tordenvejr eller høje lyde, være tålmodig og forstående. Husk, at hun oplever en masse stress og behøver ikke mere stress kommer fra dig.