E2y

Sådan at beskytte børn i en varm bil

Traveling i varmt vejr er meget ubehageligt

Traveling i varmt vejr er meget ubehageligt. Men folk ikke klar over, at børn kan faktisk få syge og endda dø af varmen inde i biler. Børn er ikke så hård som voksne, når det kommer til at gøre med en varm bil, så du bliver nødt til at være mere forsigtige. Her er nogle tips.

Placer dem væk fra solen. Tricket her er at placere dit barns autostol sådan, at han er væk fra solen. Dette vil afhænge af den tid, hvor du befinder dig, og i hvilken retning du kører. For eksempel, når du rejser mod nord placere dit barns autostol mod højre side af bilen i eftermiddag (fordi solen går i vest.

Fjern varm luft før bording

Fjern varm luft før boarding. Forud for ombordstigning på bilen, åbne alle døre og vinduer i et par minutter for at lade den varme luft. Så snart du tænder bilen, tænde for klimaanlægget og forlade windows åbne eller halvåbne, så varm luft kan blæses ud. Du vil normalt nødt til at lade bilen kølig i fem minutter eller deromkring, indtil du opnår en acceptabel temperatur. Selvfølgelig vil du spilder noget gas, men det vil være en afvejning mellem brændstofbesparelser og sundheden for dine børn.

Sørg for, at air conditioning ventilationskanaler er rettet mod barnets området. Sedan har normalt a / c udluftninger ved fronten. Dirigere disse bagud. Det kan være en smule varmere for beboerne i front, men det vil hjælpe med at regulere temperaturen på bagsiden, hvor børnene er normalt beliggende. Hvis du ejer en større bil, såsom en minivan eller SUV, tjek de bageste ventilationskanaler at se, om de er pegede mod det område, hvor dine børn er.

Dæk forruden og autostol når den er parkeret. Brug reflekterende aluminium bil nuancer, når bilen parkeres. Dæk og bag forruder. Dækker også bilsæder. Varmen vil normalt blive fanget ikke kun i luften, men også sæderne.

Park i skyggen

Sådan at beskytte børn i en varm bil. Placer dem væk fra solen.
Sådan at beskytte børn i en varm bil. Placer dem væk fra solen.

Parkere i skyggen. Så meget som muligt forsøge at parkere i skyggen. Brug kælder eller indendørs parkeringspladser, hvis tilgængelig. Hvis du parkerer derhjemme, efterlade din bil i garagen i stedet for indkørslen. Hvis du skal parkere udenfor, forlader vinduerne omkring en halv tomme åbne og skifte dit klimaanlæg ventilationskanaler til "cirkulere" for at lade luften normalisere med luften udenfor. Dette skulle forhindre varm luft fra at blive fanget inde.

Watch out for varme overflader

Watch out for varme overflader. Metaloverflader kan få varmt under solen. dette omfatter metal seler og sæde bæltespænder, der kommer med børns autostole. Du kan bringe ekstra modtager tæpper til at placere over varme bilsæder før omsnøring i dit barn, for at sikre det areal, han sidder på, er ikke varmt.

Medbring hatte og solbriller. Få dine større børn bære solbriller og hatte til at give dem ekstra beskyttelse mod solen.

Drik masser af vand. Det er vigtigt at holde hydreret i sommermånederne. Bring en sports flaske med vand nok til at vare din rejse. Dine børn kan normalt klager over varmen.

Tint dine vinduer. Hvis dine vinduer er tonede

Traveling i varmt vejr er meget ubehageligt. Fjern varm luft før boarding.
Traveling i varmt vejr er meget ubehageligt. Fjern varm luft før boarding.

Tint dine vinduer. Hvis dine vinduer er tonede, overveje at tilføje en mørk skygge. Bare sørg for du overholder føderale og statslige regler om vindue toning. De fleste stater kræver, at forreste vinduer har mindst 90% synlighed, og at forruden er tonede. Alligevel nogle producenter har klare toner, som beskytter mod UV-stråler, selv uden en mørk skygge.

Varme kan dræbe

Varme kan dræbe, især hvis du, dine børn, eller endda dit kæledyr bliver udsat for hedeslag. Dette er normalt en sag, hvor kroppens indre temperatur er for varmt. Hvis dette er tilfældet, skal du gå direkte til skadestuen og få en læge kontrollere dine børn op.