E2y

Sådan at beskytte børn mod rovdyr

Den fælles bekymring forældrene er fare for rovdyr lurer rundt med onde planer kidnapning eller forulempet og skader børn. Nyheder om børn pludselig forsvinder, uden bly som for deres sikkerhed og placering, er alarmerende nok til at forårsage bekymring. Men i stedet for bare at bekymre bør forældre arbejde på bestemte strategier for at beskytte deres børn mod rovdyr. Her er nogle nyttige tips til at overveje:

  • Kend miljøet af dit barns skole og andre steder han normalt går til. Kontroller sikkerhedsforanstaltninger udøves af hans skole. Er der sikkerhedspersonale, der ser efter børnene under spilletid? Må besøgende forbi nogle screening proces, før de bliver tilladt inde i campus? Hvilke områder er dit barn gå til efter klassen?
  • Tjek den sædvanlige selskab for dit barn. Kend dit barns klassekammerater og venner, samt grundlæggende oplysninger om dem. Spørg dit barn deres navne, familier og boliger. Få deres telefonnumre anbefales også, så du kan spore dit barn, hvis han kommer hjem senere end normalt.
  • Diskuter sikkerhedsproblemer med dit barn. Gør ham forstå de risici, som han udsættes for, hver gang han går ud af huset. Lære ham at være opmærksomme og opmærksom på sine omgivelser på alle tidspunkter. Instruer ham om ikke at gå med nogen, han ikke kender, selv om personen viser identifikationskort og nævner navne på folk, at dit barn kender. Sig til ham, også for ikke at modtage gaver eller tilbud af fødevarer, slik og chokolade fra fremmede. Og mest af alt, advarer ham om ikke at blive lokket med legetøj og gadgets, at en person kan præsentere for ham gratis.
  • Tag dig tid til at tale med dit barn, hver gang han kommer hjem. På familiemiddage eller går i seng (som du guffe ham), dit barn til at dele med dig hvad der skete under hans dag ud opmuntre. Gør det til en behagelig deling med hinanden. Du kan indskærpe ham til at fortælle dig historier ved at fortælle ham først om din dag.
  • Vær ekstra forsigtig med at ansætte babysittere. Spørg for politi frirum, bevis for bopæl og vandelskrav fra din baby sitter. Overvej udseendet af den person, du ansætter til at barnet sidde for dig. Det lyder måske diskriminerende, men hellere være sikker end ked af. Hvis du opdager, at en person er i stoffer eller alkohol, ikke ansætte hende. Foretage en grundig samtale med babysitter. Hvis personen ligger på de oplysninger, hun fortæller dig, vil dette blive afsløret af kropssprog og øjenkontakt. Vær forsigtig og lære at forstå fagter, tonefald og andre indikationer om sandheden af ​​din potentielle babysitter.
  • Gennemføre en sikkerheds-fra-rovdyr træning med dit barn. Denne uddannelse vil vise sig at være sjovt, og barnet vil nyde det, som du lære ham at køre eller skrige eller mase, når et rovdyr er ved at bortføre ham. Du kan anvende flere situationer og scenarier og handle ud hver defensive flytte med dit barn, så han kan få en idé om de faktiske forhold, der finder sted, når en person truer med at gøre ham fortræd.


Sådan at beskytte børn mod rovdyr. Kend miljøet af dit barns skole og andre steder han normalt går til.
Sådan at beskytte børn mod rovdyr. Kend miljøet af dit barns skole og andre steder han normalt går til.

Intet er mere ødelæggende for forældre, end at miste deres børn fra hjerteløse rovdyr. For at forhindre disse lovløse elementer fra skaber kaos i jeres familie, er du nødt til at snyde disse mennesker på nogen måde du kan.