E2y

Sådan at beslutte, hvad kæledyr er rigtigt for dig

Rådgivning om, hvordan man vælge den rigtige kæledyr

Valg af et nyt kæledyr er en stor beslutning for nogen. Husk alt, hvad du gør, vil nu påvirke
liv et andet væsen. Nedenfor er nogle ting at tænke på, før du beslutter dig for at bringe hjem et dyr.

Sådan at beslutte, hvad kæledyr er rigtigt for dig. Kæledyr er tilladt i dit hjem?
Sådan at beslutte, hvad kæledyr er rigtigt for dig. Kæledyr er tilladt i dit hjem?

 1. Kæledyr er tilladt i dit hjem? Tjek din lejekontrakt for kæledyr restriktioner som nogle condos, lejligheder og boligforeninger kun tillade visse dyr.
 2. Er det det rigtige tidspunkt og sted for dig? Hvor går din tid går hver dag? Lange arbejdstider er ikke fair at en ny hvalp eller killing, men kan arbejde ud for krybdyr. Overvej, hvor meget tid du har til daglig pleje og opmærksomhed. Tænk på din personlige hobbyer-gør din valgte kæledyr besiddelse af de nødvendige fysiske attributter og temperament til at deltage i dine aktiviteter?
  Hvis dine hobbyer tager dig væk fra hjemmet, er nogen til rådighed til at passe dem i dit fravær?
 3. Hvordan vil din nye kæledyr interagere med nuværende menneskelige / dyr familiemedlemmer? Nogle dyr er genetisk programmeret til ikke at komme sammen med andre. Forskning, hvad dyrene var beregnet til at blive brugt til, at blande naturlige fjender vil ikke ende godt. Bestem egnethed af et dyr baseret på din husstand energiniveau.
 4. Er du klar til den finansielle forpligtelse? Finansiel pleje går ud over de oprindelige omkostninger til at bringe dit dyr hjem, det fortsætter for livet af din nye familiemedlem. Den nødvendige pleje i hele levetiden af ​​dit kæledyr kan tilføje op, så sørg for du er villig til at bruge, før du køber. Ulykkestilfælde kan hurtigt tilføje op og specialkemikalier eksotiske eller husdyrgenetiske dyrlæger er sværere at finde så har én klar.
 5. Vil du være forberedt på de følelsesmæssige konsekvenser? Købe et kæledyr vil forårsage en følelsesmæssig ændring i dig, fra den dag du medbringe dit kæledyr hjem indtil den dag hans liv slutter. Tænk det positive og det negative kraft dit kæledyr vil have på dine følelser.
 6. Lifetime engagement virkelig betyder en menneskealder. Tænk over, hvor du gerne vil være i 40 år, før du køber, at kakadue eller skildpadde. Vil du være villig til at bruge den rette mængde af tid og omsorg på dit kæledyr i hele sin levetid? Vil du have børn? Du må hellere tænke alt, hvad du gerne vil gøre i din levetid, og tage hensyn til det, før du tager springet ind i pet forældreskab.
 7. Kan du give den en ordentlig bolig og plejebehov? Hvis du insisterer på pony til dine børn, kan det leve på din ejendom, eller vil du nødt til at betale for boarding? Er det virkelig rimeligt at have en Grand danois i dit studie lejlighed ? Hvor ofte vil dit kæledyr udnytte udearealer og har du adgang til tilstrækkelig plads? Vil din valgte kæledyr behov for at leve i et bur eller vil han være løst i huset? Køb den største bur du har råd til, hvis du har brug for én. Er dyret du ønsker normalt en gruppe dyr? Hvis den type kæledyr du køber, er gladere i par eller grupper, er du villig til at købe mindst to?
 8. Hvor pet venlige er dit hjem? Før at bringe dit nye familiemedlem hjem, sørg for, at hans plads er sikker. Hvis du har små dyr, afhente snore eller tyggelige poster, og blokere små huller, der kunne blive potentielle flugtveje. Gør giftige elementer utilgængelige til din nye uregerlige hvalp eller killing. Forebyggelse af ulykker og giver en sikker og sikkert miljø vil forhindre akutte dyrlæge besøg og holde alle glade og sunde.
 9. Shoppe rundt. Besøg læskure, opdrættere og butikker i dit område. Deltag fora og foreninger. Folk, der har lignende kæledyr vil være i stand til at fortælle dig om deres oplevelser i udvælgelse, pleje og daglige liv, før du sætter et kæledyr hjem.

Forhåbentlig er du nu klar til at begynde at forske i og beslutte, om og hvilke nye kæledyr er det rigtige for dig. Hvis du tror du har fundet den kæledyr for dig, finde nogen, der er villig til at lade dig tage sig af sin for en weekend, intet er mere definitiv end hands-on interaktion.