E2y

Sådan at beslutte, om vedtagelse af en pensioneret racing greyhound hund

Greyhounds er kendt for deres lange slanke kroppe, der er perfekt til kapsejlads. Når en racing greyhound når sit racing højdepunkt dog chancerne er, at hunden vil blive sat op til vedtagelse. Der er masser af greyhound hunde-elskere derude. Her er hvordan du kan afgøre, om greyhound er det rigtige for dig.

Sådan at beslutte, om vedtagelse af en pensioneret racing greyhound hund. Temperament.
Sådan at beslutte, om vedtagelse af en pensioneret racing greyhound hund. Temperament.

  1. Temperament. Greyhound er kendt for at være en klæbende, laid back, og rolige hund. Dette gør hunden perfekt til folk, der bor i byen, og som ønsker at holde hundene inde i lejligheden. Hunden er også perfekt til arbejdende mennesker, der ønsker en hund, de kan efterlade huset. Hunden vil være helt glad for at sidde derhjemme og spille med et par legetøj, som du har forladt ham, eller nogle gange blot sove og vente på dit afkast. Hunden heller ikke gø meget, hvilket gør den perfekt til boligområder.
  2. Indendørs levende. Ved vedtagelsen af ​​en greyhound, være sikker på at du vil være i stand til at holde hunden inde i din lejlighed. Greyhound kan ikke leve uden for huset, fordi de traditionelt har været opdrættet indendørs og er dårligt rustet til at håndtere de elementer udenfor. Du vil bemærke, at greyhound har en meget strømlinet krop med lidt kropsfedt og lidt pels. Dette gør det til et perfekt hund for racing, men betyder også, at hunden ikke vil være i stand til at modstå ekstrem varme og ekstrem kulde.
  3. Beklædning. Nogle mennesker tror, ​​hund tøj som blotte tilbehør til at fikse op deres hunde. For greyhound, men en hund jakke er afgørende, når vejret begynder at dyppe. Hunden vil ikke udvikle mere pels, bare fordi vinteren er lige om hjørnet, og hunden vil ikke lagre fedt i løbet af vinteren for at afværge den kolde. Det betyder, at hvis du har planer om at tage din hund i løbet af vinteren, bør det være klædt i hunde jakker at holde den varm og glad.
  4. Størrelse. Husk på, at greyhound er høj hund med lange ben. På grund af dette, kan hunden nogle gange ser op til sofaborde og mindre køkken tabeller. Vær sikker på at holde noget væk, at hunden måske ønsker at spille med, da greyhound vil være i stand til at nå disse.
  5. Øvelse. Som enhver anden hund er en lille smule motion meget værdsat for greyhound. I modsætning til andre hunde, dog vil ti minutter af let motion sædvanligvis være tilstrækkeligt for en greyhound. Tag hunden ud for en ti minutters gåtur hver dag for at holde hundens krop smidig og tonet.
  6. Snor. Endelig skal du sørge for at holde hunden i snor, hver gang du tager den ud. Ellers vil hunden undslippe. Greyhound naturligt lide at jage efter små dyr som egern og fugle. Når din greyhound pounces slukket, vil du ikke være i stand til at jage ham eller løbe efter ham på grund af den store hastighed, mynder naturligvis.

Hvis du kan opfylde disse krav for at holde en greyhound, adoption er en stor mulighed for dig. Med en greyhound, har du en loyal og relativt let at vedligeholde kæledyr.