E2y

Sådan at blive gift i rådhuset

Hvis du ikke er en for fancy bryllupper og vil hellere bare få det overstået, kan du vælge at blive gift på rådhuset. Sure, kan det ikke være den mest ekstravagante begivenhed, men det vil ikke koste dig næsten lige så meget som et traditionelt bryllup enten. Lyder som noget, du er interesseret i, for dit kommende bryllup? Følg disse trin om, hvordan man blive gift i rådhuset.

Trin 1

Sådan at blive gift i rådhuset. Planlæg dit bryllup.
Sådan at blive gift i rådhuset. Planlæg dit bryllup.

Pick a date. Før du kan starte nogen af dit bryllup planlægning, er du nødt til at beslutte, om en dato. Vælg en dato, der betyder noget for dig, eller gå med noget, der virker for din familie. (Du bør give rigelig varsel til dine gæster, især hvis de er ude at rejse fra out-of-town, så de vil være i stand til at træffe foranstaltninger til at deltage i dit rådhus bryllup).

Trin 2

Planlæg dit bryllup. Når du har besluttet på dit bryllup dato, kan du kontakte rådhuset for at bekræfte, at de vil være i stand til at udføre dit bryllup ceremoni på den pågældende dag. Generelt rådhuset kun brug for et par dages varsel, men ikke stole på dette, når du planlægger. Altid har en anden bryllup dato i tankerne, hvis de ikke kan imødekomme din første anmodning.

Trin 3

Bestem hvilke gæster til at invitere. Sommetider rådhuset vil kun give mulighed for en begrænset mængde af bryllup gæster til at deltage i dit bryllup. Kig ind i det, før du begynder at gøre ud dit bryllup gæstelisten. Du bliver nødt til at også se på siddepladser på rådhuset. Sørg for, at der vil være stole til at rumme alle, du inviterer.

Bestem hvilke gæster til at invitere. Opfyld eventuelle særlige statslige krav.
Bestem hvilke gæster til at invitere. Opfyld eventuelle særlige statslige krav.

Forhåbentlig vil en af ​​dine bryllupsgæster være praktisk med et kamera. Anmode om, at dine gæster snap masser af skud under ceremonien. Dette vil spare dig prisen på en fotograf. Hvis du hellere vil have en professionel fotograf, skal du sørge bog ham eller hende langt forud for dit rådhus bryllup dato.

Trin 4

Opfyld eventuelle særlige statslige krav. Som med enhver bryllup, skal du opfylde nogle af de statslige ægteskab krav, før dit bryllup vil blive betragtet embedsmand. Selvfølgelig skal du ansøge om en vielsesattest og har det klar og i hånden, før dagen for din ceremoni. Sørg for, at den er gyldig i den tilstand du planlægger at blive gift i. For at blive gift, vil du også nødt til at vise legitimation, ligesom en pas eller et kørekort. Du kan også vælge at medbringe bevis på din adresse og eventuelle papirer i forbindelse med tidligere ægteskaber når de ansøger om dit ægteskab registrering bare i tilfælde (f.eks omstødelse, dødsattester og skilsmisse papirer). Dette vil sikre, at du får din vielsesattest og dit bryllup på rådhuset vil gå ud uden en hitch.

Trin 5

Indarbejd traditioner, hvis du ønsker. Selvom rådhus bryllupper er generelt korte og søde, det er okay at indarbejde et par af dine mest begunstigede traditioner ind i dit bryllup ceremoni på rådhuset. Bruden vil måske bære en hvid brudekjole, eller i det mindste "noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt." Eller måske du vil springe receptionen og få ret til kagen opskæring efter din rådhus bryllup. Begivenhederne i dit bryllup og i hvilken rækkefølge de opstår, vil afhænge af dine præferencer og hvad rådhuset vil tillade.

Trin 6

Køb ringene til at udveksle under ceremonien. Selvfølgelig skal du ringe for at blive gift på rådhuset. Køb bands at udveksle under dit bryllup ceremoni.

Trin 7

Glem ikke blomsterne. Mens dekorationer til din rådhuset bryllup sandsynligvis vil være sparsomme, vil du stadig nødt til at have nogle blomster. Bruden har brug for en buket, vil den nette brug for en corsage, og specielle gæster kræver corsager så godt. Desuden mener forbereder lille bryllup favoriserer at give dine gæster som en "tak" for at deltage i dit bryllup på rådhuset.