E2y

Sådan at disciplinere dit barn uden anvendelse af vold

Hvis du føler, at hæve dit barn er ikke nogen let opgave

Hvis du føler, at hæve dit barn er ikke nogen let opgave, mener igen. Disciplinering dit barn er endnu hårdere. Hvorfor? I dit forsøg på at lære dit barn om værdier og principper, du også nødt til at være forsigtig med sine bekymringer og følelser. Du kan ikke bare tænke på din personlige intentioner.
Længe før, disciplinere et barn kræves fysisk magt. Rammer og spanking var de nemme resorts, når et barn begået en fejl. Fysisk smerte blev antaget at være effektiv i at indgyde lektion i et barns sind. Men i dag er fysisk magt opfattes som overdreven og unødvendig. Her er nogle foranstaltninger til, hvordan du med succes kan disciplinere dit barn uden at ty til fysisk magt:

Sådan at disciplinere dit barn uden anvendelse af vold. Disciplin og eksempel.
Sådan at disciplinere dit barn uden anvendelse af vold. Disciplin og eksempel.

  • Disciplin og afsavn. Det er nemt at fortælle dit barn, at gode gerninger belønnes og dårlige gerninger, straffes. Han kan sagtens forstå, at de ting, han har konsekvenser. Så kan du pålægge en aftale med ham, og sige, at nogen af ​​hans dårlige gerning skal udmåles med tilsvarende straf. For eksempel forklare, hvordan et dårlig opførsel kan let tage hans chance for at spille hans foretrukne video spil, se hans yndlings tv-show, eller mødes hans venner i weekenden. Dette arrangement beder dit barn til at tænke to gange, før han engagerer sig ud i noget generende. Han får lov til at styre sine impulser, hvilket gør hans afgørelser mere moden og ansvarlig. Selvfølgelig, som en forælder, du er nødt til at lytte til dine regler. Du kan ikke bare bøje dem, fordi det er bekvemt for dig. Være agterstavnen. Vær tro mod dine ord.
  • Disciplin og alder. Disciplinering dit barn skal starte tidligt. Han burde indse, at hvad du gør, er en del af at hæve ham godt. Dine instruktioner, når det er strengt følges, er beregnet til at udvikle det bedste i ham: hans værdier, hans principper og hans perspektiver. Du kan ikke være eftergivende og så lige ud af det blå, da du troede dit barn har brug for lidt kontrollerende, du pålægge dine regler. Dit barn kan reagere negativt på det. Han kan se dine pludselige beslutning om at være uretfærdigt og urimeligt. Du kan ende med at misforstå hinanden.
  • Disciplin og eksempel. Må ikke modsige, hvad du siger ved at bryde dine egne regler. Hvis du ønsker dit barn til at være høflig, være høflig, velopdragne, og respektfuld, når du handler med ham og med andre mennesker. Hvis du vil have ham til at gå lige hjem efter klasse, så prøv at være hjem straks efter arbejde. Må ikke give ham chancen for at sige, at du ikke praktiserer, hvad du prædiker.


Indse, at være en forælder ikke er let

Indse, at være en forælder ikke er let. En del af de mange opgaver, som du skal opfylde er disciplinering dit barn uden at ty til fysisk magt. Være modne, open-minded, og følsomme. Vis dit barn, at din kærlighed og bekymring, er de grunde, hvorfor du vil have ham til at vokse op ordentligt. Må ikke give ham chancen for at havnen dårlige følelser mod dig. Tal med ham. Hør hans side. Lyt til, hvad han ønsker at sige. I sidste ende, er både du sikkert kommer til at drage fordel af en win-win situation. Du får opfyldelse af hæve dit barn godt, og dit barn får at sætte pris på din urokkelige støtte og hengivenhed.