E2y

Sådan at disciplinere dit barn uden spanking

Disciplinere børn er en vanskelig emne for forældrene

Disciplinere børn er en vanskelig emne for forældrene, og ja, for dem uden børn samt! Der er mange forskellige synspunkter, især om spanking. Nogle mener, at korporlig afstraffelse er misbrug og andre ser det som en vigtig metode til disciplin for ethvert barn bliver rejst korrekt. Men for forældre, der er imod spanking, eller dem, der har blandede følelser, er der mange effektive måder at disciplinere dit barn uden spanking.

  1. Forbliv rolig. Uanset hvilken metode disciplin, du vælger, dit barn har brug for dig til at bevare roen, mens disciplinere ham. Dette vil hjælpe dit barn til at forstå, at konsekvenserne ikke udspringer af din vrede, men fordi en konsekvens er passende for hans handlinger. Staying rolig vil også hjælpe dig med at undgå handlinger, som du senere kan fortryde!
  2. Tag en pause. Hvis du ikke kan bevare roen, midlertidigt fjerne dig selv eller dit barn fra situationen. Sende dit barn til hendes værelse eller forlader lokalet selv vil give dig chancen for at falde til ro og gå korrekt. Du kan altid komme tilbage og forklare konsekvenserne for dit barn, når du har beroliget dig selv ned.
  3. Må ikke belønne uønsket adfærd. Børn elsker og tørster deres forældres opmærksomhed, og det vil ofte gøre noget for at få det. Dette omfatter "negative" opmærksomhed, såsom råben, skrigen eller forelæsninger. Gør nogen af ​​disse ting kan ende med at styrke dit barns adfærd.
  4. Gennemføre time-outs. En time-out er en rolig måde at beskæftige sig med virker eller giver problemer børn, som ikke styrker deres adfærd. Har en specifik time-out stol eller hjørne og sende dit barn til dette udpegede stedet, da han misbehaves. Må ikke skændes om hvad der vil ske næste, bare ved med at gentage, at du vil tale med ham efter time-out er overstået. En god tommelfingerregel er at begrænse den tid-out til ét minut for hvert år af barnets liv. For meget små børn, kan tre til fem minutter synes som en evighed!
  5. Gør straffen passer til forbrydelsen. Det er lettere for et barn at lære af fejl, hvis hun kan se forholdet mellem hendes lovovertrædelse og hendes straf. Hvis hun gjorde noget rod, har hende rense det op. Hvis hun gør ondt nogens følelser, kan hun skrive en undskyldning brev . Hvis hun brød noget, kan hun redde sin godtgørelse eller gøre ekstra pligter for at tjene penge til at erstatte det.
  6. Forklare sammenhængen mellem den strafbare handling og konsekvenserne. Dette vil hjælpe dit barn at forstå og ikke føle, at han er ved at blive vilkårligt straffet.
  7. Må ikke argumentere med dit barn. Lad ikke denne forklaring blive til et argument. Husk, at du er forælder, og du har myndighed over dit barn! Hvis du ønsker, kan du lade dit barn stille en respektfuld spørgsmål, men får ikke ind i en diskussion med ham!
  8. Danne en fælles front. Hvis der er to forældre i husstanden, er det vigtigt, at du fungerer som et team. Børn vil være i stand til at fornemme division, og vil arbejde på at øge det. Må ikke uenig med din ægtefælle om en straf foran barnet. Det er bedst at få de konsekvenser, udarbejdet mellem jer to, før du forklare dem til dit barn.

Sådan at disciplinere dit barn uden spanking. Må ikke belønne uønsket adfærd.
Sådan at disciplinere dit barn uden spanking. Må ikke belønne uønsket adfærd.

At straffe dit barn er aldrig en behagelig oplevelse, men det er bestemt muligt at gøre det til en lærerig oplevelse for dit barn. Efter disse skridt vil gøre de konsekvenser, som du vælger at implementere meget mere effektiv!