E2y

Sådan at eje hængebugsvin

Tænker på at eje en anden form for kæledyr

Tænker på at eje en anden form for kæledyr? Hvad med hængebugsvin? Disse skabninger er kærlige dyr, der er legende og intelligent. I modsætning til populær tro, disse grise er rene og lugt-fri. De er nemme at træne og meget støjsvagt.

Ligesom med enhver anden form for kæledyr

Ligesom med enhver anden form for kæledyr, er at eje en potbellied gris et stort ansvar. Mere så fordi deres vægt kan nå op til 160 pounds med en levetid på 15 til 20 år. Hvis du tænker på at eje en potbellied gris, så læs videre.

Sådan at eje hængebugsvin. Forskning grundigt om hængebugsvin.
Sådan at eje hængebugsvin. Forskning grundigt om hængebugsvin.

  1. Forskning grundigt om hængebugsvin, før du selv beslutter at få en. Du kan gå på internettet, læse bøger eller spørg en du kender om disse interessante kæledyr. Den lokale dyrlæge er også en god kilde til information. At gå til en opdrætter er også en god idé bare at se dyr på tæt hold. Desuden finde ud af, om der er lokale love, der vedrører ejerskab af en potbellied gris.
  2. Vælg mellem en indendørs og en udendørs svineproduktion. Afhængigt af hvor du planlægger at huse din gris, bliver du nødt til at foretage visse forberedelser. Et skur eller anden form for vejrbestandigt udenfor kabinettet er behov for en udendørs svin. På den anden side bør en indendørs dyr have sin egen udpegede plads. Dette kan være et lille værelse eller et skab eller en stor seng med masser af gamle håndklæder og tæpper.
  3. Forbered dit hjem til din potbellied gris. Naturligvis nysgerrig, forventer din potbellied gris at vandre rundt en masse rundt om huset. Hun er en smart dyr, der har vedvarende et lille barn og vil forsøge at komme ind i noget, og alt omkring hende. Installer toddler porte for at blokere hende adgang til forskellige områder af dit hjem. Hold potentielt skadelige genstande som elektriske ledninger og skrøbelige genstande langt fra hendes rækkevidde. Place rengøringsmidler kemikalier i aflåste skabe. Forbered ramper, hvis din gris skal forcere trapper. En soppebassin i baghaven er en velkommen behandler for din potbellied gris.
  4. Housetrain din gris. Hængebugsvin, ligesom katte og hunde, kan potte uddannet ved hjælp af en kattebakke.
  5. Feed hende ordentligt. Aldrig give din potbellied gris kat eller hundemad. I stedet bør sin kost bestå af god kvalitet svinefoder plus friske frugter og grøntsager. Hendes vandskålen skal have frisk vand 24/7.
  6. Giv dine svin rigelig tid udendørs. Indendørs grise har brug for deres motion. Sørg for, at hun har nok baggård plads til at boltre rundt.
  7. Køb hendes svin legetøj. Hængebugsvin keder sig nemt. Sørg for, at hun har svin legetøj rundt for at holde hende beskæftiget. Leg med din gris og tilbringe kvalitetstid sammen med hende.
  8. Soignere din gris. Shampoo din gris kun en gang om måneden for at undgå udtørring hendes hud. Påfør fugtighedscreme på hendes hud, hvis det er nødvendigt. Rens hendes ører og tjekke for øremider. Du kan trimme hendes hove, men har en dyrlæge trimme hendes stødtænder, hvis nødvendigt.
  9. Bring din potbellied gris til dyrlægen regelmæssigt. Meget gerne andre kæledyr, vil hun brug for sine regelmæssige eftersyn og vaccination skud. Spørg om yderligere tillæg såsom vitaminer og mineraler, som hun kan have brug for. Spørg dyrlægen om at have din potbellied gris steriliseret eller kastreret.

At eje en potbellied gris er et enormt ansvar

At eje en potbellied gris er et enormt ansvar. Før du kommer en, så sørg du er klar til at åbne dit hjem til denne ene af en slags dyr. Denne intelligente og kærlig kæledyr vil kræve ordentlig pleje og opmærksomhed. Ligesom alle andre kæledyr, når den er hævet korrekt, kan din potbellied gris være en fantastisk tilføjelse til din familie.