E2y

Sådan at fejre forebyggelse af dyremishandling måneder

Den ASPCA har valgt april som forebyggelse af dyremishandling måned

Den ASPCA har valgt april som forebyggelse af dyremishandling måned. ASPCA er motiverende kode er, at dyr fortjener, og har ret til, korrekt behandling fra mennesker, og bør være forpligtet til at have beskyttelse i henhold til loven. Der er en række aktiviteter, du kan deltage i for at vise du holder dyrene.

Sådan at fejre forebyggelse af dyremishandling måneder. Spørge fra din lokale ASPCA kontor om de seneste opdateringer om dyrs rettigheder og velfærd.
Sådan at fejre forebyggelse af dyremishandling måneder. Spørge fra din lokale ASPCA kontor om de seneste opdateringer om dyrs rettigheder og velfærd.

  • Spørge fra din lokale ASPCA kontor om de seneste opdateringer om dyrs rettigheder og velfærd. Spørg, hvis der er tilbagevendende aktiviteter du kan deltage i. I jeres egen lille måde, kan du øge bevidstheden om dyr mishandling i din by eller stat, eller endda dit land. Bevidstgørelse kan være så simpelt som at tale om dyrevelfærd med dine venner på online sociale netværk, blogs og fora. Du kan endda hjælpe med at distribuere løbesedler om, hvordan andre mennesker kan hjælpe så godt.
  • Anvend for at være ambassadør for ASPCA. Producere din egen fortalervirksomhed og arrangementer for fonde, støtte og opmærksomhed. At være en ambassadør vil åbne døre for dig. Overvej at komme i kontakt med venner og familie, og spørge dem, hvis de ønsker at hjælpe. Der er en masse af aktiviteter, du kan gøre for at hjælpe denne sag. Som ambassadør, kan du inkludere dine begivenheder på ASPCA hjemmeside for sine ambassadører. Du kan også få den til at vinde 750€ i tilskud til at støtte din valgte redning gruppe eller dyr husly.
  • Udforsk alle mulige medium for at øge bevidstheden om de spørgsmål og af de begivenheder, du ville være håndtering. Kontakt radio-og tv-personale til at hjælpe med at sprede nyhederne hele dit samfund. Også overveje at opretholde en hjemmeside eller blog, og har nogen ajourføre den regelmæssigt. Omfatter planer og begivenheder i dit område og fællesskab. Sætte plakater op, uddele løbesedler, eller endog tilskynde folk til at skrive på deres Facebook status over de begivenheder, der sker i dit område. Bevidsthed er et magtfuldt medie, hævder det. Udnyt det.
  • Koordinere med andre ambassadører. Diskutere mulighederne for større arrangementer og forskellige strategier med hensyn til at nå ud til større publikum, eller en mindre, men mere motiverede. Behandle spørgsmål og foreslå løsninger som et team, for de bedste resultater.
  • Tilskynd dine venner at løfte deres troskab til at beskytte dyrene og deres rettigheder. Du kan også gøre en tie-up med din lokale dyr husly eller redning og organisere begivenheder såsom en Volunteer Day. Gør noget anderledes og motiverende helt. De unge er et stort marked, og motivere dem er let. De har også en tendens til at bringe langs deres jævnaldrende, hvilket gør dem fordelagtige tilhængere. Tilrettelægger arrangementer og taktikker, som er rettet mod dette marked. Motivere dem til at være en regelmæssig frivillig til dyreværnsaktivister.

Animal pleje er en stor årsag og opfordre folk til at deltage er en ædel aktivitet. Sponsor en annonce i dit samfund papir til et dyr fra din lokale ly der brug for et hjem. Tilskynde folk til at vedtage eller fremme et kæledyr for en uge eller to. Og hvis de ikke kunne vedtage, så bør de være sponsor for et kæledyr. Finansieringen af ​​disse dyr er dyrt, men med den rette mængde støtte, disse krisecentre og redder kunne udvide og bringe i flere dyr i nød.