E2y

Sådan at fodre din gris

Hvis du ejer en gris eller svin

Hvis du ejer en gris eller svin, er du nødt til at være på toppen af ​​dit spil, fordi de kan være en håndfuld til at tage sig af, hvis du ikke er fuldt ud forpligtet til det. Et af de vigtigste aspekter af omsorgen for din gris at fodre den. Ja, svin er grådige spisere og kan spise en masse af noget, men du stadig nødt til at sikre, at de ikke spiser ordentligt. Her er hvordan man fodre din gris:

Sådan at fodre din gris. Fastsættelse hurtige spisere.
Sådan at fodre din gris. Fastsættelse hurtige spisere.

  • Den kost. Ja, grise spiser næsten alt. De er altædende, hvilket betyder, de vil spise både kød og planter. Svin vil ikke jage andre dyr til fødevarer og normalt overleve på blade, græs, frugt og blomster. Hvis du lader noget foran dem, vil de sluge det hele op. Men du stadig nødt til at sørge for, at de er sunde og får en afbalanceret kost. Svin kræver en masse energi med nogle protein, men behøver ikke en hel masse fiber. Det er derfor, du bør vælge at fodre dine grise nogle fødevarer frem for andre. Almindeligt, de spiser en masse af landbrugsbygninger korn og majs, da disse er nærende og velsmagende. Protein hjælper grisen vokser hurtigere og bliver stærkere. Husk, at kost ændres afhængigt af vægten af ​​dyret. Mellem 40 og 125 pounds, skal svin masser af næringsstoffer og protein, men når de går over det, kan de gå til en anden mindre næringsrige kost. Det er også vigtigt at bemærke, at den vigtigste del af en gris kost er vand. De har brug for frisk, rent drikkevand og masser af det. Sørg for at du afsætte et trug eller en stor sten bassin for dem at drikke fra, og at de altid har adgang til det. Også, herunder antibakterielle forbindelser hjælper din gris bekæmpe off bakterier og sygdomme.
  • Fodring af din gris. Svin kan lide at spise, så du vil aldrig få en hård tid at fodre dem. Dump maden i et trug, og lad grisene har en fest på det. Du bør dog sørge for, at truget er tung og vil ikke bryde eller bevæge sig, når grisene begynder at chow ned. Feed din gris så meget mad som det kan spise en gang eller to gange om dagen.
  • Fastsættelse hurtige spisere. Nogle svin kan blive kvalt på deres mad, hvis de spiser for hurtigt. Hvis du har en gris med dette problem, spredt ud foderet omkring en flad overflade, så at den ikke har andet valg end at sætte farten ned. Du kan også placere en tung genstand som en mursten, så grisen har intet andet valg end at spise omkring det.
  • Andre påmindelser. Tro det eller ej, er der nogle former for mad, at svin ikke er alt for glad for. Ananas, løg, citrusfrugter, blandt et par flere andre er alle mindre appellerende for grisen.


Feed din gris den rigtige kost og tage sig af alle deres behov, og de skal blive stærke og sunde dyr. De gør gode husdyr og vil uden tvivl vise deres loyale over mod dig, hvis du behandler dem rigtigt.