E2y

Sådan at fodre krybdyr levende foder

Mange mennesker er sarte ved tanken om at fodre levende foder til deres kæledyr. Men med mange kæledyr krybdyr, er levende foder nødvendigt for deres helbred. Hvis du følger disse trin, kan du nemt fodre dine krybdyr det levende foder, de har brug for.

  1. Afgøre, hvilken type mad dit kæledyr kræver. Mange små krybdyr, såsom gekkoer, lever primært fårekyllinger. Yderligere typer af insekter, der anvendes til foder krybdyr omfatter melorme, kæmpe melorme, waxworms, græshopper, og silkeorme, blandt andre. Større krybdyr, herunder mange typer af slanger, kan spise "Pinkie" (nyfødt) mus, mus, rotter, kaniner eller kyllinger. Mange krybdyr har en bestemt slags mad, der er deres basisfødevarer, mens andre kan bruges til at supplere eller som lejlighedsvis "behandler".
  2. Find en velrenommeret butik, som bærer levende foder. Din bedste chance er normalt en butik med speciale i krybdyr, da dens medarbejdere sandsynligvis vil være vidende om, hvilken mad der er bedst for navnlig selskabsdyr. Derudover er der forskellige niveauer af kvalitet for levende foder. Det lyder måske sjovt, men hvad den levende foder tilføres faktisk betyder noget! Nogle store kæde dyrehandlere kan ikke passe godt på deres levende foder, får det til at være en mindre end perfekt fødekilde for dit krybdyr. Når du er i tvivl om, hvor man kan købe levende foder, så spørg en krybdyr dyrlæge for en anbefaling.
  3. Pas på levende foder, før det bliver mad. Det kan være ulogisk, men levende foder skal spise, hvis det ikke kommer til at blive spist med det samme! Crickets kan være anbragt i en lille plastik terrarium eller bug box, og de vil spise næsten hvad som helst. Tilføj nogle bløde frugt eller grøntsag brikkerne til deres kasse, eller bruge specielle cricket fødevarer, som gør græshopperne mere nærende for din krybdyr. Gnavere naturligvis også skal opstaldes og fodres, indtil de bliver levende foder. Hvis du ikke er i stand til at gøre dette, se nummer 8 på denne liste.
  4. Brug levende foder af en passende størrelse til din krybdyr. Hvis slanger eller andre krybdyr er fodret gnavere, der er for store til dem, kan de ikke fodre på alle, eller bliver syge eller skadede som følge af den levende foder. For krybdyr fødes insekter, gælder samme regel. Fårekyllinger kommer i forskellige størrelser, som gør melorme, og en god dyrehandel kan hjælpe dig vælge den rigtige størrelse til din krybdyr.
  5. Coat insekter med vitamin pulver. Mange dyrehandlere bære vitamin pulver og calcium pulver til at overtrække insekter og give yderligere næring til dit krybdyr. Den nemmeste måde at belægge fårekyllinger er at sætte en knivspids af pulveret i en plastik sandwich pose, tilsæt fårekyllinger, og rystes kraftigt. Det vil ikke skade græshopperne, men når din krybdyr fangster og spiser en cricket, er det nu at få de vitaminer og mineraler, den har brug.
  6. Må ikke overfeed dit krybdyr. Uanset om din krybdyr spiser insekter og gnavere, at sætte for meget levende foder ind med dem på én gang kan vende grim. Nogle typer af byttedyr kan faktisk tænde for din krybdyr, sårede eller på anden måde generer den. Må ikke puttes i mere levende foder end krybdyr kan spise på en dag eller to.
  7. Lad ikke levende gnavere uden opsyn i din krybdyr bur. Gnavere har stærke og skarpe tænder og kan alvorligt skade din krybdyr, hvis krybdyr ikke er interesseret i at fodre med det samme. Det er vigtigt at garantere sikkerheden af ​​din slange eller anden reptil ved ikke at lade det være alene med en levende gnaver.
  8. Overvej at bruge frosne gnavere. Hvis din krybdyr har brug for gnavere, og du stadig er utryg ved at fodre den levende mad, kan du købe frosne gnavere i mange størrelser. Disse skal optøet (IKKE i mikrobølgeovnen, du ikke ønsker at kødet skal være kogte) og placeres i krybdyr bur. Nogle krybdyr vil spise gnaver straks, andre vil du nødt til at bruge tænger til at dingle den gnaver i halen og vrikke den rundt, før det vil strejke og spise.

Nogle mennesker tror

Sådan at fodre krybdyr levende foder. Afgøre, hvilken type mad dit kæledyr kræver.
Sådan at fodre krybdyr levende foder. Afgøre, hvilken type mad dit kæledyr kræver.

Nogle mennesker tror, ​​at det er sikrere for krybdyr, og mere humant for gnaver til kun at bruge døde, frosne gnavere for fødevarer. Der er en chance for, at bytte kan bide eller på anden måde skade den krybdyr, og mange forældre i særdeleshed ikke ønsker at deres børn skal gå igennem traumet af at se en dræbt gnaver. Dette bør drøftes med en respekteret krybdyr dyrlæge, som kan rådgive dig om den bedste måde at fodre din særlige krybdyr.