E2y

Sådan at foreslå med en besked i en flaske

Der er en luft af intriger

Der er en luft af intriger, romantik og mystik med meddelelser i en flaske. Forestil dig at gå langs en strand og finde en flaske med et stykke pergament indeni, forseglet med en korkprop. Romantik romaner og film er blevet inspireret af begrebet sende i en flaske (f.eks Message in a Bottle af Nicholas Sparks).

Hvad skal du bruge:

  • Din flaske
  • Pergament papir eller papir af høj kvalitet, der kan rulles op i en rulle
  • Skriveredskaber (en fyldepen er bedst til dette formål)
  • Cork
  • Din forlovelsesring

Sådan at foreslå med en besked i en flaske. Beslut hvordan du vil sende flasken.
Sådan at foreslå med en besked i en flaske. Beslut hvordan du vil sende flasken.

Beslut hvordan du vil sende flasken. Meddelelser i en flaske findes ofte flydende i vandet eller strandet i sandet. Det kan være ganske svært for dig at få din kæreste chance på din flaske på havet, men hvis du vil give det i en mere afsondret våde plet, såsom en swimmingpool eller spabad, der ville være let. Ellers kan du måske foregive at uheld finde det på sandet i stranden.

Som et alternativ, kan du få flasken mailes eller sendes med kurer til hendes hjem. Eller du kan plante den i hendes have.

Forbered din besked. Skriv ned din besked på et stykke pergamentpapir. Gør det se ud som om det budskab blev skrevet den gammeldags måde: rige script på tykt pergament papir. Rul den op og derefter indsætte i flasken, hvilket gør, at papiret er let tilgængelig (som papir har tendens til at holde sig til flasken, når den unrolls inde).

Du kan skrive din hele forslaget besked, eller du kan blot antyde, at noget særligt er forestående. Du kan endda sige noget lignende "Meet me kl 7 senere på (indsæt dit foretrukne sted her)."

Derefter kork flasken tæt. Hvis du vil være flydende flasken, sørg for at det er vandtæt. Ellers vil en vandfyldt stykke pergament være svært at læse!

Der er en luft af intriger. Derefter kork flasken tæt.
Der er en luft af intriger. Derefter kork flasken tæt.

Plant flasken. Hvis du møde med din kæreste, ankommer et par minutter tidligt, så du kan plante din flaske. Hvis du planlægger at "tilfældigvis" find flasken på sandet, derefter plante det et sted langt, hvor du kan gå hen imod. Hvis du svømme, så måske du kan bede livredder til at hjælpe dig ved at flyde flasken, mens du to svømmer i vandet. Vær kreativ!

Eller, hvis du er mailing flasken eller sende det via kurer, skal du sørge for at sende det i forvejen, og sørg for det nøjagtige tidspunkt vil det ankommer. Sende dit forslag via en flaske besked kan være en god idé, hvis du og din kæreste bor på tværs af kontinenter, og et virkeligt fysisk møde er svært.

Foreslå

Foreslå. Endelig når flasken når dig, så spørg din kæreste til at åbne den. Når hun læser beskeden, holde ud i ringen og foreslå. Hvis flasken bliver sendt via mail, så vent for hende at ringe til dig med hendes svar. Mens der ikke er nogen garanti for, at hun vil sige "ja", det faktum, at du har udøvet denne meget arbejde vil sandsynligvis blive værdsat.