E2y

Sådan at forstå transseksuelle spørgsmål

En transkønnet spørgsmål er en af ​​de ting

En transkønnet spørgsmål er en af ​​de ting, som folk og samfundsforskere både stadig udforske dag. For de fleste mennesker er det at være en transkønnet noget, de ikke kan forstå. Selv om nogle indse, at transseksuelle er stadig "mennesker" og de fortjener at respekt, nogle mennesker kan stadig ikke synes at handle normalt omkring dem. Hvis du kender en transkønnet, og du ønsker at støtte og forstå hans situation, kan følgende oplysninger hjælpe dig med at forstå transseksuelle spørgsmål.

Sådan at forstå transseksuelle spørgsmål. Kend definitionen af transseksuelle.
Sådan at forstå transseksuelle spørgsmål. Kend definitionen af transseksuelle.

  • Kend definitionen af transseksuelle. Forstå, at udtrykket "transseksuelle" er et vidt begreb, der relaterer til de personer, hvis følelser, adfærd og udseende ikke passer deres medfødte køn. Dette kan omfatte transseksuelle personer, der ændrer deres kroppe, gennem medicinsk operation, med henblik på at matche udseendet af køn, de ønsker at være. Dette kan også omfatte de personer, der foretrækker ikke at gennemgå nogen medicinsk operation, men stadig mener, at mænd og kvinder ikke nødvendigvis behøver at overholde de stereotyper af maskulinitet og femininitet.
  • Lær forskellen mellem transseksuelle og homofile. De fleste mennesker får en forkert idé at være en transkønnet og være en homoseksuel er typisk de samme. De er ikke. Forskellen mellem de to ligger på definitionen af ​​seksuel orientering og kønsidentitet. Transkønnede relaterer til kønsidentitet. Det betyder, at transseksuelle hovedsagelig er bekymrede på det ydre udtryk for, hvem de er. På den anden side er det at være bøsse, lesbisk og biseksuelle primært om, hvorvidt en person er tiltrukket af enten kvinder, mænd eller begge dele. Da alle har hans eller hendes egen seksuelle orientering og kønsidentitet, kan transseksuelle eller måske ikke være lige, biseksuelle, bøsse eller lesbisk.
  • Forstå, at den transseksuelle overgang kan være en langsom proces. Transition er processen med at tilpasse livet af køn en person ønsker at være. Du er nødt til at indse, at det kan tage nogen tid, før overgangen er afsluttet. Den person måske ønsker at eksperimentere og prøve nye ting som dressing op. Når den transseksuelle person går igennem denne fase, så prøv at være støttende og ikke virker, som om hele situationen er ikke normal. Dette kan bevirke, at omstillingsprocessen til at tage længere tid, at det bør have.
  • Forstå kampe transseksuelle kan støde på. Loven beskytter ikke transseksuelle, især når det kommer til beskæftigelse. Arbejdsgivere fyre dem bare på grund af deres identitet. Afvisning er også en af ​​de ting, de har til at beskæftige sig med. Bortset fra familiemedlemmer, kan deres venner og partnere afvise transseksuelle. Lægebehandling er også et spørgsmål, som transseksuelle nødt til at gå igennem. De fleste behandlere mishandler dem og nægte dem medicinsk behandling. Transseksuelle også ofte oplever chikane og vold, især de unge.

Disse er nogle oplysninger

Disse er nogle oplysninger, som kan hjælpe dig med at forstå transseksuelle. Uvidenhed om transseksuelle ofte forårsager forskelsbehandling. Denne forskelsbehandling vil i sidste ende fører til transseksuelle at holde sig væk fra andre mennesker. Ved at forstå, hvem de virkelig er, kan du hjælpe transseksuelle være mere åbne over for samfundet.