E2y

Sådan at fortælle, hvis Gemini elsker dig

Personer født mellem maj 21 - juni 21, anses under solen tegn Tvillingerne. Af de astrologiske tegn er Tvillingerne betragtes som den Twin tegn. Tvillings er kendetegnet ved at have en sjov ånd, der er let kede når de ikke stimuleres nok af nye og interessante ting. Spænding og sort er navnet på spillet, når det kommer til dette Zodiac tegn.

Nogle mennesker tror, ​​at en persons astrologiske tegn er en indikator for, hvordan han vil være i et forhold. I nogle tilfælde kan dette meget vel være sandt. Selvom det ikke er en eksakt videnskab, og der er mange andre faktorer, der spiller ind, når det kommer til parforhold, kan du bruge en persons astrologiske tegn som en vejledning. Hvis du er dating en Gemini, her er nogle måder, du kan fortælle, hvis Gemini elsker dig.

Sådan at fortælle, hvis Gemini elsker dig. Han er flirtende med dig.
Sådan at fortælle, hvis Gemini elsker dig. Han er flirtende med dig.

  • Han er flirtende med dig. En Gemini er en sjov kærlig person, der elsker at flirte. Hvis du opdager din Gemini i en ekstra flirtende mode med dig, kan han har dybere følelser for dig end han afslører. Overhold hans samspil med dig og sammenligne det med, hvordan han interagerer med andre piger. Hvis han er flirtier med dig eller opsøger din opmærksomhed mere, kan han elsker dig.
  • Han kan være rethaverisk med dig. En Gemini kan have svært ved at vælge eller slå sig ned dog, når han finder en han kan lide, kan du finde dig selv i slutningen af en rethaverisk fyr. En Gemini er normalt meget selektiv eller kræsen, når du vælger en mage, men når han falder i kærlighed, vil han have til konstant at gøre sjove og spændende ting med dig.
  • Han ønsker at have intellektuelt stimulerende samtaler med dig. En Gemini person er naturligt tiltrukket af en person, som han kan have mange lange interessante samtaler med. Hvis du er den typiske form for en Gemini, og han elsker at altid tale med dig, tilbringe tid sammen med dig eller gøre mange forskellige ting med dig, kan han elsker dig.
  • Han varierer sine romantiske tilnærmelser med dig. En Gemini er let keder, hvorfor han kan lide at spice tingene op på en regelmæssig basis. Da han tager dig ud, kan han ikke gøre det samme han gjorde du sidst dato. Han vil ikke være bange for at prøve noget nyt med dig. Han ønsker måske at tilbyde dig noget andet. Variety gør tingene sjovt for en Gemini og hvis han elsker dig, vil han ønsker at dele disse ting med dig.
  • Han siger, at han elsker dig. Hvis Gemini elsker dig og han faktisk siger ordene, er det sikkert rigtigt. Medmindre han blurts det ud i varmen af ​​lidenskab, så kan du satse på hans ord, når han fortæller dig, så i en privat og intim øjeblik. Dette temmelig meget gælder for alle de Zodiac tegn, medmindre han selvfølgelig er en djævleblændt løgner.


Husk, at du bør tage disse ting med et gran salt, da der er virkelig ingen surefire måde at bestemme, hvordan en person vil være i et forhold. Følg din tarm instinkt og forsøge at komme til at kende den anden person godt. Kun du vil være i stand til at fortælle, hvordan han mener om dig, uanset hans soltegn.