E2y

Sådan at gå Ridning på stranden

Rekreative aktiviteter er fremragende måder at genoplive din ånd især efter en anstrengende uge på arbejdspladsen. Du kan gøre tingene bedre ved at vælge et sted, der vil give en afslappende og beroligende atmosfære. Hvis du ikke har gjort ridning ved kysten så er det tid til at sadle op og ramte bølgerne.

Sådan at gå Ridning på stranden. Overvej din følgesvend.
Sådan at gå Ridning på stranden. Overvej din følgesvend.

  1. Overvej din følgesvend. En af de bedste måder til at bringe familie og venner sammen, er ved at have en weekend getaway. Prøv noget nyt og spændende ved at overskriften ud på stranden ikke på egen hånd, men med heste at gøre tingene interessante. På dette tidspunkt, så tænk alderen på de personer i gruppen, da dette vil have en indvirkning på nydelse måleren. De fleste af de ture er familie orienteret, men det er bedre at kontrollere, om den mindst tilladte alder. Hvis du foretrækker at tilbringe nogle dyrebare tid alene med din partner derefter bog en tørn ved havet med aldersbegrænsninger.
  2. Tid til at spørge rundt. Efter at have nået en konklusion om, hvilken type ridning du ønsker hoved til den nærmeste Turisme Bureau i dit område. En anden mulighed er at bede hoteller om deres stabile tilhørsforhold. Tal med ledelse og bekræfte, hvis de kan give et hesteryg tur ved stranden. Hvis du tror, ​​at komme ud af dit værelse er ikke dine ting tur til internettet. Gennemse sider ridning virksomheder. Der er online og by vurderinger, der kan hjælpe beslutningsprocessen tid hurtigere og nemmere.
  3. Ride med deres regler. Stalde er meget strenge, når det kommer til tøj. Der er en kæmpe chance for at du ikke vil få lov til at hoppe på deres hest, hvis du ikke har fælles attires som jeans og lukkede sko. Du vil nyde godt af denne politik, da de fleste ridning eventyr kick off fra tætte områder. Undgå blå mærker og nedskæringer ved at dække dig selv rigeligt. Desuden, når du har nået din destination, du vil blive mødt af den kølige brise fra vandet. Hvis du vælger romantiske landskaber, der normalt omfatter en nedgående sol derefter forvente at modtage en kold velkomst. I sådanne tilfælde bringer på tøj backup er ikke en dårlig idé.
  4. Være klar før hovene bevæge sig. Tøv ikke med at afklare ting om din kørestil quest, især hvis du ikke er en fast kunde. Din evne bør overvejes i valget af hesten. Der er stalde, der beskæftiger guider til at hjælpe dig og sikre, at du bliver mindet om de sikkerhedsmæssige aspekter forbundet med ridning. Kontroller montering opsætningen. Det er ikke godt, hvis du ikke kan få på dit valgte hingst i ét stykke.
  5. Medbring din egen tur. Du har ret til at medbringe din hest på en sandet ferie, men du stadig nødt til at overholde strand regler. Sørg for at du har erhvervet den nødvendige tilladelse. Nogle pletter afgift, mens andre lader dig passere gratis. Koordinere med stranden for dit valg med hensyn til behovet for at deltage i kurser og workshops om hensigtsmæssig adfærd i retning af forventede dyreliv. Kig efter klasser, der bliver afholdt online, hvis du ikke har den luksus at dukke op i person. Kontroller tidsplanen for at afgøre, om du ikke vil støde ind i ferie begivenheder, der vil mindske din kørestil tid. Gør det til et punkt til at få fyldestgørende oplysninger om det felt, du vil flytte til. Dette vil undgå at træde ud af linjen.

Naturen vil ikke tøve med at give dig den meget tiltrængte flugt fra byens liv. Opfør tilsvarende, så du har et sted at gå tilbage næste gang rundt.