E2y

Sådan at kaste en forlovelsesfest

Du kan vise din støtte og spænding til dine nyligt engageret venner eller kære ved at kaste dem en fantastisk forlovelsesfest. Her er nogle forslag til at holde fest stress-fri og mindeværdig.

Trin 1

Sådan at kaste en forlovelsesfest. Diskuter festen med bruden og gommen-til-være.
Sådan at kaste en forlovelsesfest. Diskuter festen med bruden og gommen-til-være.

Diskuter festen med bruden og gommen-til-være. At smide den bedste forlovelsesfest, bør du virkelig tage højde det til stil og præferencer af de forlovede. Så sætte sig ned med parret og gå over dine planer for forlovelsesfest, før du foretager nogen store beslutninger. Vælg en dato, der virker for alle, og diskutere et mødested. Du vil også nødt til at erhverve en gæsteliste fra parret. (Har de svigerforældre dobbelt-tjekke dette, så ingen bliver glemt. Husk, at alle på denne gæsteliste skal inviteres til brylluppet.) Diskutere stil forlovelsesfest også. Vil parret foretrækker en simpel cocktail fest? Dessert fest? Eller måske en BBQ? En forlovelsesfest kan tage næsten enhver form. Så det er okay at planlægge en unik forlovelsesfest der passer perfekt til parret.

Trin 2

Gør din planlægning forud for tid. En stor forlovelsesfest er én, der går ud uden en hitch. Så hvis du har taget sig ansvaret for at smide en forlovelsesfest for dine venner eller familie, skal du ikke tage jobbet alvorligt. Begynde at få tingene forberedt tidligt. Tal med leverandører, cateringvirksomheder, og spillesteder flere måneder før datoen for forlovelsesfest. Dette er et must, for at sikre, at de er tilgængelige på dagen. Dobbelttjek dine planer med placeringen mindst en måned før-hånd også. Gå over menuen, eventuelle appetitvækkere, og drikkevarer, der vil blive tilbudt. Og nærmer forældre parret til at hjælpe med udgifterne til partiet. Der kan ikke være nogen forsømmelser, hvis du ønsker følelsen af ​​forlovelsesfest at være en af ​​fest og ikke en af ​​spænding.

Trin 3

Få noget hjælp. Selvom du måske overveje selv at have superkræfter, det er okay at bede om hjælp, når man planlægger en forlovelsesfest. Faktisk er det den smarteste ting du kan gøre. Uddelegere mindre opgaver til familiemedlemmer. Ikke blot vil dette lette din belastning, men det vil også gøre familien føle sig mere involveret i processen. Måske du ønsker at sætte brudens søster med ansvar for invitationer. Måske har din mor vil gerne hjælpe ved at holde mad bakker overfyldte. Du vil også ønsker at spørge nogen til at stå for at tage billeder i hele forlovelsesfest. Parret vil virkelig sætte pris på at have disse snapshots. Fortæl disse mennesker deres opgaver forud for tid, så når dagen for forlovelsesfest kommer, vil alle vide hans eller hendes sted.

Trin 4

Gør din planlægning forud for tid. Lad de gode tider rulle.
Gør din planlægning forud for tid. Lad de gode tider rulle.

Lad de gode tider rulle. Der er ikke en fast tidsplan for en forlovelsesfest. Virkelig, det er bare en fest, hvor alle får sammen om at slutte sig til parret i formelt fejrer deres forlovelse. Så som vært, bør du sørge for, at gæsterne har en god tid. Lej en DJ, hvis du vil have et dansegulv. Hæng billeder af bruden og gommen-til-være, som de voksede op. (Gæsterne elsker at glo på, hvordan nuttet gommen bruges til at være!) Og bare oprette en samlet atmosfære af sjov og fællesskab. Hvis du kan formidle en følelse af afslapning, så gæsterne vil gøre forlovelsesfest en succes.

Trin 5

Glem ikke toast! En af de få opgaver, du har på natten den forlovelsesfest er ristningen parret. Du ønsker måske at forberede din toast i forvejen. Til at begynde, takke gæsterne for at komme og opfordre dem til at have en stor tid. Tal om, hvordan du mødte bruden eller gommen, hvad deres "historie" er, og derefter bede quests til at hæve deres briller til støtte for det nye par. En stor toast vil styrke det faktum, at du kastede en stor forlovelsesfest.