E2y

Sådan at kaste en fornem brude brusebad

Opsætning af Brude brusebad er ofte en opgave for brudepige og brudepiger. Hvis du er blevet udpeget som den heldige ven, der vil planlægge festlighederne før brylluppet, skal du ikke tage spændingen ved at kaste en Brude brusebad for givet. Tænk på idéer, der vil gøre begivenheden en fornem én. Fejringen vil ikke kun være sjovt for gæster, men det bør også være mindeværdig for bruden.

Du har mulighed for at inkludere bruden i planlægningen af ​​aktiviteten. Men du kan også planlægge Brude brusebad som en overraskelse.

  • Diskuter begivenheden med brude følget. Skaffer de nødvendige oplysninger om bruden-til-være, og bruge disse oplysninger, når de foretager de beslutninger for brude brusebad. Planlæg den perfekte dato, tid, sted, og temaet for Brude brusebad, afhængigt af disse oplysninger. Vær sikker på, at bruden-til-være, og hendes entourage vil være tilgængelig på den fastsatte dato. Hvis du ønsker at gøre festen endnu sjovere for bruden-til-være, planlægge en overraskelse brude brusebad. Spørg alle involverede i planlægningen for at holde sin mor om det, for ikke at ødelægge overraskelse.
  • Beslut på den vigtigste aktivitet for brude brusebad. Vil du ønsker at fokusere på en aktivitet, der vil være classy. Da dette krav, bør du kigge efter et sted, der vil være formel, såsom et hotel, fornemme restaurant, eller country club.
  • Forbered mad og forfriskninger. Husk at forberedelsen af mad og forfriskninger vil afhænge af sted og aktivitet. Medtag brudens favorit mad og drikkevarer. Glem ikke Brude brusebad kage. Hvis du vil have partiet taget, skal du bede restauratøren til at udarbejde et sæt prøve for dig før Brude brusebad, så du kan have en fødevare-smagning begivenhed.
  • Beslut dig for et tema for gaver. Tal med brude entourage om temaet for gaver. Da du også vil give parret en gave i løbet af deres bryllup, overveje gaver specielt til bruden. For eksempel kan du give hende sexet lingeri eller fine kjoler hun kan bære på bryllupsrejse. Bede alle om at bringe de gaver inden begivenheden starter, og spørge nogen til at indsamle de gaver, således at disse kan præsenteres for bruden at være.
  • Har en nyhed aktivitet. Brude brusere er ofte anset for at være brudens sidste fest før hendes liv som en gift kvinde. På grund af dette, omfatter de fleste brude part planlæggere en uartig aktivitet, såsom at have mandlige dansere. Dette er en valgfri aktivitet, selv om, så du bør tænke på, om dette vil klare sig godt med bruden.


Som et alternativ

Sådan at kaste en fornem brude brusebad. Diskuter begivenheden med brude følget.
Sådan at kaste en fornem brude brusebad. Diskuter begivenheden med brude følget.

Som et alternativ, kan du forberede et show for bruden, som tilføjer til underholdning værdi. For eksempel kan du leje et band eller en solist til at synge under festen. Du kan også vise en videopræsentation fremhæve de sjove tider, at bruden har haft. Dette kan omfatte billeder og videoer af hendes ungdom, hendes tid i skolen, og hvordan hun mødte sin mand-til-være.

Smide en Brude brusebad vil være spændende og sjovt, især fordi det vil være det sidste parti bruden-til-være deltager, før de går ind i ægteskab. Uanset hvordan du gør det, så glem ikke, at kernen essensen af ​​brudesuiter bruser handler om familie og venner kommer sammen for at ære og fejre bruden-til-være.