E2y

Sådan at klække æg af fjerkræ

Klækning æg af fjerkræ er et interessant eksperiment især for børn, og det kan også være en kilde til levebrød. Uanset hvilken kategori du er i, her er nogle ideer, du kan overveje, når rugeæg fjerkræ æg.

  • Vælg din kuvøse. Hvis du vil klække æg af fjerkræ for erhvervslivet, så er du nødt til at investere i gode kuvøser. Der er to store typer af inkubatorer: stadig luft og tvungen luft væksthuse. Stadig luft inkubatorer har ingen ventilator, og luften inde i dem bevæger sig ikke om, men skaber "lag" af luft ved forskellige temperaturer. Det øverste lag har en højere temperatur end det nederste lag. For varmluft inkubatorer, holder en fan af temperaturen inde selv ved en indstillet værdi.
  • Beslut, om du ønsker en inkubator, der er manuel eller automatisk. Æggene skal vendes fra tid til anden, så chick vil ikke holde på æggeskallen. For en manual inkubator, gøre ægget dreje tre gange om dagen. Det betyder, at du er nødt til at blive mindet om at komme og vende æggene i løbet af dagen, hver dag i 18 dage. En automatisk inkubator vender æggene af sig selv for et sæt tidsinterval. Dette er praktisk, hvis du har masser af æg at klække, og du ikke har nok tid til at gå gennem hver af dem til at vende hver så ofte. Du er også minimere sandsynligheden for at tabe eller beskadige æggene.
  • Vælg frugtbare æg fra gode kilder. Må ikke købe fra købmand eller markedet, eftersom disse æg ubefrugtede. Køb befrugtede æg fra et rugeri eller en gård. Hvis du er til økologi, så besøg en økologisk kylling gård, selv om det kan være en smule dyrere.
  • Indstille den rigtige inkubatortemperaturen. Må ikke sætte det for varmt, at det vil koge æg, og ikke alt for cool, at det bare vil forkæle æggene og ikke inkubere dem. For en stadig luftinkubator, bør temperaturen være på omkring 102 grader Fahrenheit, og for en tvungen luftinkubator, bør det være ved 100 grader Fahrenheit.
  • Indstil den rigtige luftfugtighed. Det er også vigtigt, fordi hvis luften er for tørt, vil det også føre til en mislykket udklækning. Luftfugtigheden skal være omkring 58% til 60%, mens inkubation, og når det er begyndt at klække, justere luftfugtigheden til 65%. For en manual inkubator, placere en kop vand inde til at tilføje fugt.
  • Anbringe æggene korrekt i inkubatoren. Æggene anbringes således, at den spidse del er i bunden. Dette giver de kyllinger mere plads til at vokse og bevæge sig.
  • Når æggene klækkes, må du ikke tvinge æggeskallen åben. Lad kyllinger til at flytte og sparke ud skallen indtil de er klar til at rykke ud. Tvinger skallen slukket kunne skade kylling og skade dens knogler og fjer. Når de har flyttet helt ud, rense ud de æggeskaller. Du kan også flytte kyllinger til en anden kasse.

Sådan at klække æg af fjerkræ. Vælg frugtbare æg fra gode kilder.
Sådan at klække æg af fjerkræ. Vælg frugtbare æg fra gode kilder.

Pas på kyllingerne, så du kan få en fuld voksen kylling i et par måneder, og lad dem lægge æg, som du vil luge senere.