E2y

Sådan at købe en bryllupsgave ikke er på den indskrive

En bryllupsgave registreringsdatabasen gør det lettere for gæsterne at vælge en gave, at parret virkelig ville elske at modtage. Men der er tidspunkter, hvor du ikke kan købe en bryllupsgave fra registreringsdatabasen. Uanset om du har budgetmæssige begrænsninger, eller du ikke har adgang til parrets bryllup registreringsdatabasen, kan du stadig få bruden og gommen en gave, at de helt sikkert kan bruge eller værner årevis.

Elementerne i brylluppet registreringsdatabasen er ikke de eneste ting, som parret ville brug for eller ønsker. Registreringsdatabasen er kun en guide til gæster. Det giver brudeparret familie og venner en idé om parrets stil og hvad de gerne vil modtage.

Sådan at købe en bryllupsgave ikke er på den indskrive. Gennemgå deres register.
Sådan at købe en bryllupsgave ikke er på den indskrive. Gennemgå deres register.

Nedenfor er nogle tips i at købe en gave er noteret på brylluppet registreringsdatabasen.

  • Find ud af parrets planer efter bryllup. Hvor kommer de planlægger at bo efter brylluppet? Vil de bor i deres eget hus eller leje en plads? Hvor stor er denne plads? Det er vigtigt at vide, så du ikke ender med at købe dem en gave, der er for stor til deres sted, eller noget, de ikke kan tage med, hvis de har besluttet at flytte.
  • Vide, hvad parrets interesser er. Hvad kan de lide at gøre sammen? Har de en delt hobby - spise, rejse eller se film måske? Kendskab til de ting, som parret nyder sammen kan indsnævre din søgen efter den perfekte bryllupsgave.
  • Gennemgå deres register. Ser man på de punkter på den indskrive kan give dig en idé om, hvad parret behov eller hvad de ønsker at have. Det er også et vindue til parrets personlige stil.
  • Købe en vare, der vil matche parrets valg i registreringsdatabasen. Kontroller, om der er stykker, at parret ikke registrerede om, men går godt med punkterne i deres register. For eksempel, at se, om de er registreret for salt og peber shaker, der matcher mønstret i deres service. Hvis ikke, købe disse for dem.
  • Spørg en anden person eller to, hvis de ønsker at chip i på en dyr gave. Du kan få en dyrere, hvis du deler omkostningerne med andre mennesker. En all-regning betalt tur i troperne eller nogle få dages ophold på en folkloristisk bed and breakfast gør store bryllup gaver. Alle, der tilhugget bør underskrive det kort, der ledsager gruppen gave.
  • Giv dem gavekort eller gavekort. Hvis du ikke kan tænke på noget at købe, så lad par købe det for sig selv. At give gavekort er en fantastisk måde at sikre, at parret rent faktisk kan få noget, som de virkelig har brug for eller ønsker. Få gavekortet fra butikken, hvor de er registreret eller fra én, hvor de har den luksus at vælge fra en bred vifte af emner til hjemmet.
  • Giv en kontant gave. Cash gaver er slags tricky. Det er åbent for kritik. Nogle par (eller folk tæt på parret), kan finde et beløb, for lille eller for generøse (som faktisk er en god ting). Men hvis du er sikker og komfortabel om at give kontanter, uanset beløbet, så ved alle midler, så gør det.

Aldrig føler sig forpligtet til at få en gave fra registreringsdatabasen især når elementerne er langt ud over dit budget. I stedet finder en kreativ alternativ, som du kender parret kan bruge til deres nye liv sammen.