E2y

Sådan at lære børn at spare på energien

Dit hus er en mainstream avenue for at spare energi eller spilder det

Dit hus er en mainstream avenue for at spare energi eller spilder det. Hvis du er bekymret over de tårnhøje udgifter til hus regninger, skal du måske til at gennemgå, hvordan din husstand køres. Mens du gør det, kan du være i stand til at erkende, at en måde at skære ned omkostningerne er ved at gøre en alliance med jer børn. De er fremragende spenders men de kan også være fremragende sparere!

Her er nogle tips og trin, der kan være til stor hjælp i at undervise dit barn at spare energi.

Sådan at lære børn at spare på energien. Dit hus er en mainstream avenue for at spare energi eller spilder det.
Sådan at lære børn at spare på energien. Dit hus er en mainstream avenue for at spare energi eller spilder det.

1.. Introducere begrebet energi på en måde, at de ville forstå. Gå ned til niveauet af dit barns forståelse og forklare begreber i en konkret måde eller bruge ordene på, at de kunne forstå. Bruge objekter omkring dem til at sondre mellem de typer energi. For eksempel kan varmen fra ovnen kommer fra elektricitet eller brændstof.

2.. Inddrag dit barn i energibesparende aktiviteter er opmærksom på dit barns udviklingsstadiet. Du kan ikke forvente dit barn til at slukke kontakterne, hvis de er ude af hans rækkevidde, men han kan være involveret i at slukke for vandhanen, hvilket er mere tilgængelig.

3.. Inddrag dit barn i energibesparende aktiviteter i henhold til mønster af hans daglige rutine. Igen, du barns alder er en stor faktor i at opnå dette. Du kan starte med enkle modifikationer på hans rutine, for eksempel ved hjælp af et glas vand, når børster sine tænder. Hvis hans forståelse tillader kan du fortsætte med mere komplekse færdigheder, såsom at vide, hvordan apparater virker. Korrekt brug af apparater er en måde at spare på energien.

Sådan at lære børn at spare på energien.
Sådan at lære børn at spare på energien.

4.. Her er nogle påmindelser om, at dit barn kan følge, hvis hans evner tillader:

  • Luk køleskabet, når den ikke er i brug, eller har planer om på forhånd hvad man kan få, før du åbner den.
  • Sluk apparater og skifte, når du er færdig med at bruge den, eller før du går ud af rummet.
  • Lær dit barn at begrebet udskille papirkurv, som også er en måde at spare på energien afsat til affaldshåndtering. Hvis dit barn ikke er i stand til at læse endnu, kan du bruge farvekoder til at vejlede ham i at anerkende den rigtige skraldespanden.
  • For ældre børn, kan du minde at tage korte brusebade i stedet for lange bade.
  • De kan også blive opfordret til at rapportere og advare dig eventuelle lækager fra vandhaner eller tilstedeværelse af et utætte vindue i dit hus. Disse skal fastsættes så tidligt som muligt for at undgå yderligere energispild.

5.. Være et godt eksempel. At være i stand til at indføre nye metoder og vaner til dit barn, være klar til at sætte dig selv som en model i at gøre det. Børn er visuelle elever. De er meget opmærksomme. Dit barn kan huske en masse, hvis du viser ham i aktion i stedet for blot med angivelse af det.

6.. Giv positiv forstærkning. Du er nødt til at anerkende dit barns gode gerning. Det er vigtigt i opbygningen af ​​hans personlighed sammen med den praksis, som du ikke ønsker ham til at glemme.

Ved at undervise måder at spare, kan du slå to fluer med samme sten. Den ene er at reducere dine husholdningernes energiregninger og et andet til indpode inden dine børn værdien af ​​opsparing og funktionalitet.