E2y

Sådan at lære din buksetrold de dage i ugen

Det vil være dejligt at vide, at dit barn kan genkende de forskellige dage i ugen. Ikke alene vil han være smart for sin alder, men denne viden vil også hjælpe ham i hans dag-til-dag lever hele resten af ​​sit liv. Derfor er det virkelig vigtigt at finde tid til at introducere denne viden til dit barn.

Nu, hvad du skal gøre er at samle op din tålmodighed til denne aktivitet. Selv om der er kun syv dage i en uge, skal du bruge en masse af din tid med dit barn, før han til sidst lærer om emnet på hjertet. Så for at hjælpe dig med denne opgave, her er nogle effektive retningslinjer, kan du overveje:

  1. Introducere emnet gennem en sang. Dit barn sikkert elsker sange, så du aldrig vil gå galt i at bruge det. Der er flere sange, som du kan finde undervisning børn om de syv dage i ugen. Du er simpelthen nødt til at lære dette til dit barn, og på ingen tid, vil han vide om de dage i ugen. Du kan også lave dine egne sange og holde på at synge dem, når han er omkring.
  2. Brug store bannere. Du kan komme op med et stort banner med angivelse af de syv dage i ugen. Du kan hænge disse bannere i dit barns værelse, så han kan se og studere dem hver dag.
  3. Indføre dage ad gangen. Hvis i dag er søndag, bare lære ham søndag hele dagen igennem. Man kan gøre dette ved at gentage ord igen og igen i løbet af dagen. En simpel "I dag er søndag" vil hjælpe dit barn lære om det.
  4. Knyt en dag med et arrangement. Dit barn vil nemt lære om de dage i ugen ved at introducere det til ham i forbindelse med et arrangement. For eksempel er søndag en kirke Day. Hvis dit barn kender dette, vil han huske, at når det er tid til at gå i kirke, det er en søndag. Du kan gøre det for resten af ​​dagene såsom skolestart for mandag, spille tid til lørdag, og så videre.
  5. Brug bøger og andre ressourcer. Der er flere bøger, der kan hjælpe dig med at undervise de forskellige dage i ugen til dit barn. Du kan få fat i en fra det lokale bibliotek eller udskrive historier online. Der er endda nogle videoklip af tegneseriefigurer undervisning om de dage i ugen. Du kan bruge disse ressourcer til at gøre opgaven lettere for dig.
  6. Indførelse af en kalender aktivitet hver dag. Dette kan være så simpelt som mærkning en dag til en solrig eller overskyet dag. Du kan give dette ansvar til dit barn at mærke hver dag og diskutere det hele dagen. Når ugen er slut, kan du endda gå over hele ugen og diskutere vejret for hver dag i ugen.

Sådan at lære din buksetrold de dage i ugen. Introducere emnet gennem en sang.
Sådan at lære din buksetrold de dage i ugen. Introducere emnet gennem en sang.

Der er faktisk en masse gode måder om, hvordan du kan introducere de dage i ugen til dit barn. Men altid huske på, at det vil tage nogen tid, før han kan lære dem alle. Så som altid, er din tålmodighed kræves i denne indlæring milepæl af din kostbare barn.