E2y

Sådan at lære din hund at rulle rundt

7 enkle trin til effektiv træning

Undervisning en gammel hund nye tricks er aldrig let, men undervisning en gammel hund at rulle rundt kan være en af ​​de mere vanskelige tricks til mester. Din hund skal have lyst til at behage, hvis du kommer til at få ham til at rulle over for dig. Han har også allerede at have bevist for dig, at han er i stand til mere basale kommandoer. Hvis det er tilfældet, og du tror, ​​at han er klar til at rulle rundt, skal du følge nedenstående trin.

Trin 1

Start med det grundlæggende. Styrke "sit" kommando med din hund. Har ham sidde og bo i en placering, som du kommer i gang på dette nye trick.

Trin 2

Sådan at lære din hund at rulle rundt. Start med det grundlæggende.
Sådan at lære din hund at rulle rundt. Start med det grundlæggende.

Lær din hund at lægge sig ned. Hold en godbid foran næsen og sige, "Down". Som du siger kommandoen, lede din hunds næse mod jorden, og hans krop vil følge.

Trin 3

Hvis din hund forbliver på jorden, giv ham den behandling og få en anden behandler klar. Mind ham til at blive i den nedre position ved at gentage "stay down."

Trin 4

Hold godbid i hånden og holde det foran hans næse. Som du siger, "Roll over", lave en cirklende bevægelse op og over hovedet med hånden. Hans første instinkt kunne være at stige op fra nederste position, da han ser behandler gå højere i luften. Hvis dette sker, får ham tilbage i den nederste position, og prøv igen.

Trin 5

7 enkle trin til effektiv træning. Lær din hund at lægge sig ned.
7 enkle trin til effektiv træning. Lær din hund at lægge sig ned.

Som du gøre det cirklende bevægelse med højre hånd, blidt vejlede maven med venstre hånd. Guide hans mave til at rulle i retning af behandler.

Trin 6

Gentag trin 4 og 5 og samtidig tilskynde ham med sætninger som "god dreng" og "stort stykke arbejde."

Trin 7

Når han er færdig med vælter, give ham den behandling og belønne ham med ros og kærlighed. Fortsæt med at gentage sætningen, "roll over", så han ved, det er det trick, han har udført.

Trin 8

Når din hund har lært evnen til at rulle til højre, lære ham at rulle til venstre. Du skal bruge de samme trin som ovenfor, mens blot at vende holdninger hænderne. Selv om han nemt kunne rulle til den ene side mere end den anden, skal undervise i dette modsatte side komme hurtigere for ham, da han allerede har fattet udtrykket "roll over."