E2y

Sådan at lære dit barn at være sikker i skolen

Kan du ikke blive ophidset, når dit barn er ved at starte skolegang

Kan du ikke blive ophidset, når dit barn er ved at starte skolegang? Ja, det er helt er en spændende øjeblik, at alle forældre nogensinde kan opleve. Men når du ikke har forberedt dit barn for sikkerhed i skolen, din følelse bliver frygt snarere end spænding. Derfor, længe før barnet begynder at gå i skole, skal du allerede lære ham, hvordan han kan være sikker på alle tidspunkter i skolen.

Faktisk er det meget vigtigt, at dit barn ved, hvordan man kan være sikker på sin skole. Dette vil hjælpe ham til at overleve de udfordringer ved at være væk fra dit syn. Desuden vil dette hjælpe dig få fred i sindet, mens dit barn er i skole. Her er nogle nemme tips i at hjælpe dig med at undervise dit barn om skolens sikkerhed:

Kender reglerne på skolen. Få dit barns skole håndbog og finde om deres politik. Derefter diskuterer alle disse til ham på en måde, som han vil forstå givet hans alder. På denne måde vil dit barn aldrig komme i problemer i at bryde skolens regler og bestemmelser.

Giv dit barn en sikkerhedskode

Sådan at lære dit barn at være sikker i skolen. Kender reglerne på skolen.
Sådan at lære dit barn at være sikker i skolen. Kender reglerne på skolen.

Giv dit barn en sikkerhedskode. Dette er nødvendigt hver gang der er et behov for at samle ham op for at undgå fremmede fra at komme ind i billedet. Fortæl dit barn om en hemmelig kode og fortælle ham kun for at gå med en person, der kender koden. I tilfælde, hvor du har brug for en anden person til at vælge dit barn, i det mindste vil han vide, om du sendte ham eller ej.

Lær ham at tale med voksne i forskellige omstændigheder. For eksempel fortæller dit barn til at fortælle en voksen, når han ser uhensigtsmæssige adfærd fra nogen. Dette kan omfatte kampe, taler om at gøre brug af våben, folk med pistoler og knive, og andre omstændigheder. Med dette, kan dit barn altid være beskyttet fra folk, der kan bringe ham ind i problemer.

Forklare ham vigtigheden af ​​ikke at være alene

Forklare ham vigtigheden af ikke at være alene. Altid fortælle barnet ikke at roame ruter at han ikke er bekendt med. Desuden skal han ikke gå alene til visse steder såsom pickup stedet. Så meget som muligt, skal han bede en ven til at gå med ham. I tilfælde, hvor han undlader at gøre det, lære ham at altid søge hjælp fra nogen, hvis han bliver væk eller råbe hvis nogen truer ham.

Inviter dit barn til en snak. Have en åben kommunikation med dit barn kan hjælpe dig med at sikre hans sikkerhed i skolen. Hver gang han går hjem, kan du spørge ham, hvad der skete med hans dag, eller hvis der er noget problem. Du kan også spørge om hans venner og hans lærere. Dette er nødvendigt, så dit barn ikke vil skjule noget fra dig, hvis han nogensinde ser nogen trussel fra skole forårsaget af venner, lærere og andre mennesker.

Kan du ikke blive ophidset, når dit barn er ved at starte skolegang. Giv dit barn en sikkerhedskode.
Kan du ikke blive ophidset, når dit barn er ved at starte skolegang. Giv dit barn en sikkerhedskode.

I sidste ende, når du sørge for, at du lærer dit barn at være sikker på skolen vil der være mindre chancer for at se ham i problemer. Så for at give dig fuldstændig ro i sindet, når dit barn er i skole, bedre forberede ham på de udfordringer og situationer, der kan føre ham ind i problemer.