E2y

Sådan at male en fugl hus

Hvis du ønsker at gøre din have mere fugle-venlige

Hvis du ønsker at gøre din have mere fugl med børn, kan du ønsker at sætte en fugl hus i en dejlig, varm plet i din have. Det er godt at vide, at det er helt fint at forlade dit fugl hus au naturel (umalet), da dette kan give en rustik, land føler til din have. Dette gælder især, hvis din fugl hus er lavet af cypres, redwood eller cedertræ, som ikke kræver at male, da de er naturligt henfald-resistente. For andre typer af træ som krydsfiner og fyr, dog er maleri din fugl hus anbefales. Maleri i løbet af disse træsorter hjælper med at beskytte den mod råd, revner eller spaltning. Så hvis du søger at finde ud af, hvordan man bedst male en fugl hus, her er nogle praktiske tips til at hjælpe dig ud:

  1. Køb ready-made, umalede fugl huse. Der er mange tilgængelige umalede birdhouses hos håndværk butikker og dyrehandlere, og der er også nogle tilgængelige online såsom ved bestnest.com og birdbathandbeyond.com. Men hvis du er typen der er interesseret i at gøre en fugl hus fra bunden, kan du også købe nemme at følge, fugl hus mønstre online fra f.eks millenniumbirdhouses.com.
  2. Beslut om farverne til at bruge. Du kan blive fristet til at male fugl hus med stænk af farve og et overflødighedshorn af designs. Men det er stadig bedst at gå med maling i jordfarver, for at holde med den naturlige fugl indstilling (tror beige, brun, tan eller blød grøn). Dette vil også hjælpe med at holde fuglene sikkert fra rovdyr (som er tiltrukket af lyse farver). Hvid er også en god farve som det reflekterer varmen væk fra fuglen huset. Mal ikke indersiden af ​​birdhouse. Bortset fra at det er en smerte at gøre, det er bedst at lade det blive ved det mest naturlige at begrænse eksponeringen af ​​de fugle, for giftige stoffer.
  3. Beslutte, hvilke maling til at bruge. Husk, fuglene vil blive hakke løs på deres fugl hus, så holde dem sikkert ved kun ikke-giftige maling. Brug aldrig bly-baseret maling, vand-baserede latex maling anbefales samt naturlige olier såsom linolie. Tjek dine muligheder for ikke-giftige maling på eartheasy.com.
  4. Kender proceduren. Det er meget nemt at male et færdiglavet fuglehus. Først, indsamle alle de materialer, du ville være behov, som er følgende: maling, pensler, klude og nogle avis til at beskytte dit gulvareal. Mal med det første lag, og lad denne tørre. Derefter male over et andet lag, og lad denne tørre natten over. Din fugl hus er klar, selvom du kan foretage nogle afsluttende add-ons som en aborre udenfor fugl hus, hvor fuglene kan sidde i. Du kan også give redemateriale såsom fjer, papirstrimler, garn eller snor og placere disse nær fugl hus. For fugl huse til flimrer og spætter, kan du dække gulvet i indersiden af ​​fugl hus med et tyndt lag af savsmuld.

Der har du det

Sådan at male en fugl hus. Køb ready-made, umalede fugl huse.
Sådan at male en fugl hus. Køb ready-made, umalede fugl huse.

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at male en fugl hus. Den bedste ting ved dette projekt er, at du ikke skal føle sig alt for presset til at gøre fortrinligt første gang - dine fugle vil helt sikkert sætte pris på deres nye hjem! Held og lykke!