E2y

Sådan at parre guppyer, så du aldrig behøver at købe en igen

Guppyer eller millioner fisk er en af ​​de mest attraktive fisk i et akvarium butik. Deres pragtfulde farver og deres evne til at gengive hurtigt fange hjerter af fisk elskere. Guppyer passe nemt og hurtigt. De kan blive gravid igen efter flere timers fødslen. Du kan lave en forretning ud af jer guppyer på bare én køber, alt hvad du behøver at vide er, hvordan man opdrætte og vedligeholde dem ordentligt. Du skal også vide rigtige metoder, så de vil parre sig effektivt. Nedenfor er tips og oplysninger om, hvordan man mate og race guppyer, så du aldrig behøver at købe en igen.

Trin og tips i parring guppyer.

 • Hvad du nødt til at parre guppyer. Du har brug for et akvarium, pige guppyer, dreng guppyer, pære for tank, og filter.
 • Deres vandtank skal have sterol vand. Lad sterol sidde i vandet i et stykke tid. Sæt din vandtank i en rumtemperatur. Vandtemperaturen skal være meget varmere end normalt. Gennem denne proces, vil dine kvindelige guppyer blive gravide i en uge.
 • Sæt guppyer i tanken. Put to mandlige guppyer og 3 kvindelige guppyer i tanken. Pæren i tanken skal lyse hele dagen. Lad pæren køle i 15 minutter to gange om dagen.
 • Køb en lille fisk barn net. De ældre fisk skal adskilles fra younglings. Dette skyldes, at de større fisk kan spise de nyfødte. Køb en fisk baby-net i forvejen; du skal være klar.
 • Adskille kvinde fra de mandlige fisk. Adskille dem som du bemærker, så snart du kan skelne dem.
 • Tips ynglende guppyer.
 • Begynd med et par guppyer der hører til i lignende arter. Du skal have 8-10 gallon vandtank. Guppyer er nemme at vedligeholde, og de kan nemt tilpasse sig forskellige vandforhold. Vand med 7,2 pH er moderat hårdhed. Guppyer kan leve mellem 6,4 til 8,6 pH.
 • Har en ren medium størrelse avl dåse til dine nyligt købt fisk. Brug ikke sæbe i rengøring af beholderen.
 • Hold ungerne i små containere. Det vil hjælpe dem med at finde føde selv nemt. Hvis du har 60 unger, så avle hver steger separat i 10-gallon beholdere.
 • Feed friske saltvand rejer til den nyfødte unger. Feed rejerne til ynglen hver dag, indtil de er 4-måneder gammel, og det er afgørende for deres vækst.
 • Ændre 30-50% af vandet hver uge. Det er påkrævet, så fiskene vokser sunde og store. Altid trykke bunden af ​​vandtanken og som ikke sætter vand i en tank, der tidligere tabte vand ved fordampning. Køb en certificeret vand testværktøj til at teste tilstanden af ​​din vandtank. Dette udstyr til ammoniak, hårdhed, og pH er brugervenlig. Du skal forstå de grundlæggende principper i vand, kemi, hvis du hæve tropiske fisk.


Sådan at parre guppyer, så du aldrig behøver at købe en igen. Trin og tips i parring guppyer.
Sådan at parre guppyer, så du aldrig behøver at købe en igen. Trin og tips i parring guppyer.

Tips i at købe guppyer.

Guppyer er smukke. Hvis du planlægger at avle guppyer, skal du undersøge dem nøje, før de køber. Check for mærkninger til at identificere skader. De kvindelige fisk skal være buttet og ikke slank. Mens de mandlige fisk skal være mere slank, men ikke køber alt for slanke fisk. Huden på guppyer må ikke have nogen skimmel eller prikker. Kanten af ​​deres finner må ikke have flossede kanter, og de må ikke have deforme finner, fordi disse faktorer kan føre til sygdomme eller infektioner.