E2y

Sådan at passe og fodre baby - ænder

Selv ænder kan være tamme

Selv ænder kan være tamme, de er ikke almindelige kæledyr. Så når du hæver ællinger, folk er nogle gange clueless om, hvordan man passer dem. Som med de fleste kæledyr, kræver at holde baby-ænder en masse ansvar. Og ejere kan have til at tilbringe en stor del af deres tid der passer ællingerne behov.

Uanset om du bare planlægger at holde baby-ænder eller allerede har nogle ællinger under din pleje, her er et par ting, du skal vide om pleje og fodre dem.

Sådan at passe og fodre baby - ænder. Sørg for, at foderet er sikkert for baby ænder.
Sådan at passe og fodre baby - ænder. Sørg for, at foderet er sikkert for baby ænder.

  • Sørg for, at foderet er sikkert for baby ænder. Den sørgelige sandhed er, at de fleste første gang duck ejere fodre baby-ænder med næsten alt, de finder i butikkerne, eller hvad deres velmenende venner fortælle dem. I sidste ende, ender mange af dem med at dræbe deres baby ænder. At fortælle dig, er der masser af meninger derude, som fortæller dig at fodre dine ænder dette og hint. Men husk, at når det kommer til fodring, bør en ekspert råd søges. Kontakt en dyrlæge eller en duck opdrætter for at finde ud af, hvad at fodre din baby ænder, da de kan fortælle præcis den sundhedsmæssige tilstand af din baby ænder og feeds, der specifikt vil dække deres ernæringsmæssige behov.
  • Hold en stabil forsyning af mad og vand. I de første 72 timer af deres liv, vil baby-ænder ikke har brug for mad og vand. Men efter denne tidsramme, burde mad og vand altid være til stede i deres kasse hus. Husk altid at ændre deres mad og vand så ofte som nødvendigt for at forhindre indtagelse af bakterier og andre dødelige mikroorganismer.
  • Fremme ordentlig knogle ben udvikling. Baby ællinger 'benknogler er alt for skrøbelige og har brug for hjælp til at få dem ordentligt udviklet. En af de ting, du kan gøre, er at give dem mulighed for at gå på en hård, flad overflade en uge efter de er udklækket. Så på de efterfølgende uger, få et par majskolber, knuse dem i små stykker, og gavmildt sprede dem til boksen hus gulvbelægning. Gør dette vil uddanne baby ænder ben. Hvis ikke er forsynet med det rigtige gulv overflade, baby ænder er langt mere tilbøjelige til spredte ben, en tilstand, der kan afhjælpes ved en operation.
  • Overhold omhu, når du holder baby ænder. Igen, baby duck knogler er skrøbelige, så vær blid ved berøring, besiddelse, og bære dem. Under ingen omstændigheder bør du knus ællingerne eller klemme dem stramt. Hvis du ønsker at udtrykke din kærlighed til ællingerne, nøjes med klappede hovedet, strøg deres kroppe, eller stirre på dem. Også, aldrig slippe dem til deres kasse hus.
  • Husk, at ænder er sociale dyr. En baby ælling kan hæves alene, selv om det vil være mere naturligt for dyret at være sammen med sin art. Så sørg for at rejse på mindst tre til fire baby-ællinger. Du vil bemærke, at de samles og forblive intakt for alle deres år.

Baby ællinger vil vokse ind i deres fulde modenhed efter omkring otte til ti uger. Og på dette tidspunkt, vil du nyde deres hengivenhed, loyalitet, og legesyge, og vil indse, at alt det arbejde du lægger i omsorgen for dem, når de var babyer er det hele værd.