E2y

Sådan at passe og fodre baby geder

Baby geder er ligesom menneskebørn

Baby geder er ligesom menneskebørn. Faktisk er ordet "kids" også et andet navn for baby geder. Som en baby ged ejer, er du ansvarlig for at sikre, at dine børn vil vokse op sundt. Børn kræver omhyggelig håndtering for at sikre, at de får den rette opmærksomhed, de har brug for. Tage sig af baby geder kan være anstrengende til tider, men det vil være værd at bruge tid, når de vokser op sunde.

Følgende er nogle nyttige tips til pasning og fodring din baby geder:

Sådan at passe og fodre baby geder. Forstå vigtigheden af ​​råmælk.
Sådan at passe og fodre baby geder. Forstå vigtigheden af ​​råmælk.

  • Forstå vigtigheden af ​​råmælk. Hvis du er at fodre baby geder, bør du vide om råmælk. Råmælk er en tyk mælk fundet på en mor gedemælk mælkekirtler. Børn bør modtage råmælk fra deres mor. Dette er vigtigt, fordi colostrum holder antistoffer kræves af baby geder til at bekæmpe sygdomme. Colostrum har også essentielle næringsstoffer. Den foring af kid fordøjelsessystem ændringer inden for en 24-timers periode efter fødslen. Den baby ged kan kun absorbere antistofferne fra råmælken indenfor denne 24-timers periode. Ikke alle børn får råmælk fra deres mor. Heldigvis kan du finde kommerciel råmælk i foderlagre at fodre til dine børn.
  • Bestem den bedste fodring tid til børnene. Du bør fodre baby geder mindst fire gange dagligt. Den ideelle situation er at lade baby geder med deres mor. Hvis dette ikke er muligt, flaske-fodring er din næste mulighed. Sørg for at du bruger komælk hvis gedemælk ikke er tilgængelig. Når du gør dette, tilføje tre spiseskefulde majssirup til mælken. Selv om børnene vil være resistente over for denne formel i første omgang, vil de være i stand til at tilpasse med lidt vedholdenhed.
  • Giv børnene passende husly. Baby geder bør have et sted, hvor de kan sove trygt. Deres husly bør være fri for regn. Halm er et ideelt valg til baby ged sengetøj. Ikke alene det at holde din baby geder varmt, men det hjælper også med at holde dem rene.
  • Opretholde en ordentlig hygiejne af baby geder. Ligesom menneskelige babyer, bør baby geder opretholde en ordentlig hygiejne for at holde dem sunde. Hvis ged mor ikke er rundt, kan du overtage af badning af børnene. Rens ørerne af børnene ved hjælp af en varm klud. Din næste opgave bør være ansigtet og derefter benene. Du bør også rense deres hove. Sørg for at der ikke er urenheder i hove baby geder. Du bør også trimme hove regelmæssigt. Brug en blød børste til soignere deres pels. Du bør også Deworm børnene.
  • Kend ret solid mad til at brødføde dem. Når børnene er gamle nok til at spise fast føde, skal du sørge for, at de fødevarer, de indtager ikke vil forværre deres maver. Grass hø er din bedste mulighed for dette. Den gode Hays at fodre dine børn er Orchard, Timothy eller Bermuda. Overgangen fra mælk til fast er en vigtig del af børnenes liv. Det er derfor, du bør praksis ekstra pleje i fodre dem.

Disse enkle tips vil hjælpe dig med at pleje og fodre din baby geder

Disse enkle tips vil hjælpe dig med at pleje og fodre din baby geder. Tage sig af baby geder kan være en masse arbejde. Det er imidlertid også tilfredsstillende. Der kan muligvis være nogen større glæde end at se en baby ged vokse til en sund voksen.