E2y

Sådan at planlægge en hjort og doe fest

Rensdyr og doe partier er forskellige fra brude brusere eller polterabend. Den væsentligste forskel her er disse begivenheder sælge billetter at rejse midler til selve brylluppet begivenheden. Stag og doe begivenheder er sædvanligvis privat og ejes af den nærmeste familie, venner og bekendte. Du kan køre en succesfuld hjort og doe fest! Bare husk nogle grundlæggende overvejelser:

  1. Første ting du bør overveje, er at holde de samlede omkostninger af partiet så lavt som muligt, samtidig med at gøre begivenheden stadig værd at betale billetter til. Den sidste ting du ønsker at høre fra dine gæster klager over dårlig ventilation, belysning, musik og mest af alt, mad. Så i stedet for at få overdådige catering, gå til din lokale etablissementer og forberede din egen menu. Du bør diktere dit restauratøren om, hvad menu du ønsker at tjene så han ikke vil opfinde sin egen menu, som du måske fortryder senere.
  2. Nogle arrangører af rensdyr og doe parterne ofte leje en hotel suite eller hal til deres arrangement. Hvis du ønsker at spare mere på omkostningerne, leje en hal eller bede en ven, hvis de har en stor lejlighed eller værelse, som du kan leje til denne begivenhed. Nogle venner kan have slægtninge eller bekendte, der ejer haller, der kan tilbyde dig rabat på leje. Men husk ikke at ofre placeringen for de laveste omkostninger. Det ville være bedst, hvis du får en god placering til den rigtige pris. Gode ​​steder er de områder, der er let tilgængelige thru trafik, har parkeringspladser og kan nås med pendling.
  3. Hvis du ikke kan finde en god hal til leje, en anden god idé er at spørge en lokal pub eller bar for at holde på et område for dig på netop aften. Du kan spille karaoke eller have lodtrækninger og spil. Du kan udarbejde en aftale med bar manager. Måske du kan tage i en vis mængde mennesker i bytte for at betale en procentdel af drikkevarer eller fødevarer. Dette vil spare dig omkostningerne på plads leje, mad og drikkevarer. Uanset hvad du kan træne med bar manager, skal du sørge for at dine gæster adlyder reglerne i baren. Det er ikke lukket for din hjort og doe fest alligevel.
  4. Lav en liste over personer, som du planlægger at invitere. Rensdyr og doe partier er normalt begivenheder, der er personlige og må ikke være udstationeret i dit sociale netværk. Du kan invitere personer, som du har bekendt med eller er nære venner med. Ideen her er at sælge billetter i videst muligt omfang som du kan for skaffe de midler til dit bryllup. Du kan invitere folk, der blot er bekendte som din frisør eller din foretrukne Starbucks server, fordi nogle mennesker stadig vil købe dine billetter, selv om de ikke har planer om at deltage, men kun for at yde et bidrag.

Sådan at planlægge en hjort og doe fest. Første ting du bør overveje.
Sådan at planlægge en hjort og doe fest. Første ting du bør overveje.

Ikke alene rensdyr og doe fest overskud, som du og din snart partner i livet i terner af finansiel støtte, men det giver dine gæster sjov. Det er en fantastisk måde at fejre din fremtidige union, og det giver tid til venner og familier til obligation sammen.