E2y

Sådan at planlægge et eventyr polterabend

Så en kammerat af din er at sige farvel til poker

Så en kammerat af din er at sige farvel til poker, god ole Bud, og fodbold nætter, hva '? Det betyder, at han er villig til at dele fjernbetjeningen med en anden end din gruppe af college kammerater. Godt for ham og lidt af en nedtur for dig.

Men der er stadig en sidste grøften indsats, som du og dine venner kan gøre, før at sige farvel til din snart-til-være-gift bachelor kammerat, og det ville være at gå på eventyr og kalder det en fest!

Her er hvordan man kan planlægge et eventyr polterabend.

1. Advar dine kammerater. Alle af dem. Tekst hver enkelt og indkaldelse til et møde. Fortæl dine venner om, hvad mødet kommer til at handle om. Mød på din favorit bar eller grill.

Sådan at planlægge et eventyr polterabend. Så en kammerat af din er at sige farvel til poker.
Sådan at planlægge et eventyr polterabend. Så en kammerat af din er at sige farvel til poker.

2. Få alles mening om den ideelle eventyr polterabend. Husk, at dette kun bliver ideel, når alle er enige 100% på eventyr. Desuden, er du påtager de omkostninger, så kan lige så godt få alle ombord. Her er spørgsmål, du skal besvare som en gruppe:

  • Hvad særlig eventyr har du ikke prøvet endnu?
  • Hvor i landet er dette eventyr tilbydes?
  • Er der en by, hvor du skal hen?
  • Hvilken hotelophold og faciliteter kan gruppen råd til?
  • Ville din gruppe kræver en funktion plads til at formalisere ristningen af ​​gommen? Hvad med en privat rum just in case du og dine venner pludselig får lyst til at arrangere en polterabend?
  • Glor du på at ramme de lokale barer og klubber?
  • Hvordan vil gruppen komme dertil og flytte fra sted til sted?
  • Hvor længe vil du skal bo?

3. Gør det sjovt for stjernen i partiet. Selvom formålet med partiet er at gøre en sidste indsats for at nyde hinandens selskab og gøre denne uforglemmelig hele vejen rundt, skal du og dine venner gør det dobbelt så for stjernen i partiet - dude hvem der giftes.

4. Aftal en dato. Dette vil helt sikkert være ude af byen, så du er nødt til at blive enige om en dato, der vil gøre det muligt for alle at planlægge denne og indsende deres ferie i tide til arrangementet.

5. Bryd omkostningerne nede. Du er nødt til at vide, hvor meget hele denne ting vil sætte dig tilbage så tilføje op cifrene og nedbryde omkostningerne per capita. Dette vil være det beløb hver enkelt bliver nødt til at skallen ud, før du hovedet ud på dit eventyr fest.

6. Sæt dine hovederne sammen og organisere din rejseplan. Ja, du er alle travlt med arbejde, at du hellere vil have en af ​​dine veninder eller din vens forlovede planlægge din rute, right? Det er ikke så smart. Dette formodes at være en bachelor eventyr part så organisere din rejseplan jer selv ellers vil du risikere din fest bliver styrtede ned ved mistænkelige blondiner og brunetter AKA dine veninder og hans forlovede.

7. Fastsætte en dato for mandlig shopping. Go udstyr og tøj shopping som en gruppe, så du kan ribben hinanden samtidig få Amped om dit eventyr. Dette er en fantastisk måde at sætte stemning for eventyret forude.

Når alle du er der, så glem ikke at dokumentere hver overstadig øjeblik på video, så du kan vise dette på hans bryllupsdag. Hold det "General protektion", så vil han ikke komme ind i problemer.