E2y

Sådan at redde en maltesisk i Florida

Der er masser af maltesisk der har brug for en ny familie hvert år

Der er masser af maltesisk der har brug for en ny familie hvert år. Hvis du er en hund elsker, har du sandsynligvis ønsker at redde en og give den et nyt hjem. Dette vil være temmelig enkel, især hvis du er bosat i Florida. Florida har en stor population af hunde, og mange af hundene er behov for en redning. Hvis du er interesseret i at redde en maltesisk, her er nogle tips til at overveje.

  • Koordinere med rednings-grupper. Kontakt de forskellige Animal Rescue samfund og herberger i Florida og hverve dig selv som en potentiel adoptivfamilie. Lad dem dine kontaktoplysninger, så i tilfælde af at der er én maltesisk, der skal vedtages, kan du let kontaktet. Heldigvis rednings organisationer har deres egne hjemmesider, hvilket gør det lettere for dig at holde kontakten med dem.
  • Evaluer dit hjem som en nærende miljø for en redning maltesisk. Husk, at en rednings hund har været gennem hårde tider, og det mindste det behov er et hus, der tilføjer mere stress. Så sørg for, at dit hus er en sikker, omsorgsfuldt miljø for hunden. Familiemedlemmerne bør alle indbydende. Selve huset er hund-venlige. Og de andre kæledyr, hvis der er, skal være let at komme sammen med.
  • Har hunden gennemgå en behandling. Rescue Maltese er almindeligt syge. Hvis du tilfældigvis til at bringe hjem en syg maltesisk, straks besøge en dyrlæge. Lad hunden tjekket, behandles og vaccineret. Hvis du tager sig af det godt, vil de syge maltesiske vende tilbage til sin livlige og glade selv.
  • Indse, at hunden måske ikke nemt at tilpasse sig det nye hjem. Dette sker især, hvis hunden har været på krisecenter eller redde organisation i lang tid. Selv om det sandsynligvis er blevet trænet og forberedt til vedtagelse, kan hunden stadig udviser nogle adfærdsmæssige problemer. Så giv det tid til at tilpasse sig. Og sørg for at korrigere lettere for hunden.
  • Fokus på uddannelse af hunden. Hvis hundens adfærdsmæssige problemer dvæle selv længe efter sin ankomst, kan du nødt til at have den maltesiske omfattende uddannet. De adfærdsmæssige problemer kan være forårsaget af trauma, forkert træning af sin tidligere ejer, eller nogle andre betingelser. For at gøre uddannelsen en hel del lettere, så spørg henvisninger fra andre maltesiske ejere eller fra en dyrlæge.
  • Vær klar til det ansvar. At eje en hund er et stort ansvar. Du bliver nødt til at tilbringe en masse tid, kræfter og penge. Så redde et maltesisk kun hvis du ved, du er i stand til at eje en. Hvis du ikke er klar til det ansvar, vil du højst sandsynligt give op hunden på et tidspunkt, hvilket får hunden nye stress og traumer.


Ingen maltesisk bør traumatiseret, forladt eller overset

Sådan at redde en maltesisk i florida. Koordinere med rednings-grupper.
Sådan at redde en maltesisk i florida. Koordinere med rednings-grupper.

Ingen maltesisk bør traumatiseret, forladt eller forsømt. Ligesom mennesker, fortjener hver hund en kærlig familie. Desværre er der tusindvis af dem, der ikke er i en meget pleje og omsorg miljø. Så vedtage en af ​​dem. Vedtagelse af en maltesisk er en beslutning, der vil ændre hundens liv og din for evigt.