E2y

Sådan at rejse en gris for fødevarer

I fortiden

I fortiden, faktisk folk hævede deres egen mad, herunder svin, hvis de får alt fra koteletter til bacon. Raising en gris for fødevarer er faktisk stadig en rigtig god idé op til i dag, især hvis du bor i områder, hvor der er masser af plads, og hvor ventilationen ikke er et problem. Her er nogle skridt til at hæve svin for fødevarer.

  • Undersøg de lokale love. Før noget andet, bør du kontrollere med den lokale landbrugs-kontor om at holde svin er tilladt på det sted, hvor du bor. Husk, at der er nogle sanitære problemer, der følger med at hæve svin, især hvis du er at skaffe et stort antal svin. På grund af dette, forbyde mest boligområder og byområder højnelse af svin. Hvis du bor i landområder eller på landet, dog skal du være i stand til at rejse en gris ret i din egen baghave.
  • Byg pennen. Når du har besluttet, at du har lov til at hæve svin, skal du konstruere pennen eller Hutch hvor grisene vil leve. Størrelsen af ​​pennen, vil blive bestemt af antallet af grise, som du har planer om at holde, samt til racen, at du beslutter at rejse. Større racer er bedst, hvis du fodrer en større familie. Hvis du kun har brug for at fodre et par folk med grisene, som du rejser, så du kan nøjes med mindre svineracer. Generelt, jo større grisen pennen er mere behagelig dine svin vil være. Grisen velbefindende faktisk påvirker dens vækst, så du bør ikke spinke og spare på pladsen. Sørg for at du konstruere pennen fra svin mesh wire og at omgive det med hø eller halm.
  • Få din gris. Nu hvor du har forberedt det sted, hvor dine grise vil blive rejst, er næste skridt er at finde gris. Det bedste sted at finde smågrise til salg er animalske auktioner, hvor du kan finde opdrættere, der sælger deres grise til den højest bydende. Sørg for at du vælger dine smågrise ikke kun baseret på pris, men også baseret på baggrund af opdrætteren. En god opdrætter vil undersøge den genetiske baggrund af de dyr, de rejser, og sikrer, at grisene er sygdomsfri.
  • Fodring. Når grisen er sikker i sin pen, skal du fodre den med jævne mellemrum med pellets og svinefoder. Disse er normalt købes i landbruget levering butikker. Selv om folk normalt fodre grisene med kun piller, kan du også supplere deres kost ved at fodre dem rester fra middagsbordet. Sørg for, at grisen har også masser af vand.
  • Vet pleje. Endelig skal du sørge for, at du lader en dyrlæge se grisen mindst én gang. Selv grise, der holdes til fødevarer og ikke som kæledyr skal vaccineres og ormekur, så de vil vokse hurtigt og sundt. Et par måneder før du agter at slagter grisen, bør du introducere nogle majs i deres kost. På denne måde vil det svinekød blive rigere og sødere.


Sådan at rejse en gris for fødevarer. Undersøg de lokale love.
Sådan at rejse en gris for fødevarer. Undersøg de lokale love.

Når du allerede til slagter grisen, kan du sende det til slagteriet eller slagte anlæg, hvor du bliver nødt til at betale et mindre gebyr for at få din gris slagtet. Med disse i tankerne, bør du være i stand til at hæve dine egne grise til at spise.