E2y

Sådan at sætte på en hest seletøj

Heste er ikke kun bruges til ridning formål

Heste er ikke kun bruges til ridning formål, er de også bruges til at trække belastninger. For at gøre det, skal en hest sættes på selen. En hests seletøj vil gøre det muligt for dig at styre og lede din hest ordentligt. Bortset fra det, seletøj sikrer, at din hest kan støt og komfortabelt trække lasten. Hvis en sele ikke er sat på korrekt, kan dine heste lider og kommer til skade. Udnyttelse din hest ordentligt synes kompliceret, men der er en reel proces, hvordan man kan sætte på hestens seletøj korrekt. Her er hvordan du kan sætte på seletøj til din hest.

Sådan at sætte på en hest seletøj. Sætte hames over kraven.
Sådan at sætte på en hest seletøj. Sætte hames over kraven.

  • Forbered din hest. Børste pelsen af ​​din hest med en tør pensel, så hun ville være fri for snavs eller snavs. Bind din hest i et åbent område for at bevæge sig rundt.
  • Put kraven. Ved at sætte din hest i et seletøj, satte altid kraven først. Drej kraven på hovedet og skub den brede ende over din hests ører. Drej kraven mod højre side op mod retningen af ​​hendes manke. Træk kraven ned for at nå brystet niveau. Sørg for at glatte manke. Kraven pad skal være på plads for at beskytte din hestens hals og skuldre. Fjern og trække krogen ud af den ledende reb under kraven, og derefter tilslutte den på grime.
  • Sætte Hames over kraven. Klapperne skal placeres på tværs af kraven peger mod hendes bagud. Spænd hamestrap på brystet område. Denne strop vil holde vognen til hesten, så sørg for Hames er sikret ordentligt.
  • Sæt sadlen på hesten. Dette skulle underkroppræsentation hestens ryg og sidde længere end standard sadler, der anvendes, når man kører en hest. Spænd sadlen er buggjord, så det er stramt. Dette bør være lidt løs i forhold til den for en ridning omkreds. Fastgør bandet på maven.
  • Sæt tøjlen og spænde tøjlerne. Forvent tøjlen tøjlerne til at være længere end en normal ridning hovedtøj er. Tag hver tøjler så tråden disse gennem styrene fundet på hver side af sadlen og derefter op gennem vejledning på kraven. Hæng de resterende tøjlerne. Skub tøjlen over din hests ører, og placer lidt på hendes mund. Fastgør hals låsen.
  • Fastgør tøjlerne til tøjlen. Sørg for at gøre dette på hver side. Når du har fået denne dækket, din hest er nu klar til at trække en vogn, vogn, kane, trailer eller enhver belastning, som du ønsker.
  • Double-check. Tjek om alle de spænder og remme er korrekt buckled og fastgjort. Dette vil sikre sikkerheden ikke blot af din hest, men du så godt. Kontroller også, om der er tårer på stropper og spænder.


Der er ingen grund til at bekymre sig om at sætte din hest i et seletøj, hvis du ved hvordan man gør det rigtigt. Husk at tage din tid, når du laver ovenstående vejledning fordi et fejltrin kan give dig store problemer. Altid kontrollere igen. Hvis din hest afviser selen, vente, indtil hun er faldet til ro for at undgå skader.