E2y

Sådan at skaffe vand til kolibrier og sommerfugle

Når kolibrier og sommerfugle flokkes i din have

Når kolibrier og sommerfugle flokkes i din have, alt ser behagelig, nice og spændende. Generelt er de begynder at komme blot et par uger i løbet af sommeren eller foråret. Efter at forlade de og gå ud til hvor migration kommer til at tage dem.

Inviterer kolibrier og sommerfugle i din have er ingen sved

Inviterer kolibrier og sommerfugle i din have er ingen sved. Faktisk kan du endda planlægger at have dem lidt tidligere. Du kan også lokke dem til at holde lidt længere. Hvis din have er en dam, din opgave er meget enklere. Vand har let charme kolibrier og sommerfugle. Selvfølgelig, hvis din have ikke har en dam kan du altid improvisere. Overvej at tilføje en bevægende vand setup. Når kolibrier og sommerfugle hører flytte vand, hvilket gør en omvej bliver nødvendig. De er helt sikkert vil være glad for at bo i din have. Her er nogle forslag til, hvordan du kan pull off trick:

  • Byg et fuglebad. Hvad er det perfekte sted? Anbring den ikke i nærheden af ​​en busk eller et lille træ. Selvom kolibrier og sommerfugle er alt for lille til at bade, de helt sikkert nyde sipping vand. Da de elsker rengøring sig ud af de våde blade fra en busk eller et lille træ, kan de let få øje på din fuglebad.
  • Opret en puddling site. Survey din have. Se efter et område, hvor du kan hælde vand og skabe mudder. Kolibrier og sommerfugle kan bare flyve ned lige ind at puddling websted og drikke vand. Den puddling site er stor, da kolibrier og sommerfugle kan få deres tiltrængte mineraler der.
  • Opsætning af en potteplante. Få en underkop. Sørge for, at det er en smule større end din potteplante. Placer den under gryden. Saml et par stykker af floden klipper. Det er bedre, hvis de er runde. Sæt dem ind i underkop. Fortsæt ved at fylde underkop med vand. Kolibrier og sommerfugle vil blive lokket til at stå på floden klipper mens drikke vand på underkoppen under din potteplante.
  • Farvelæg din have. Selvfølgelig skal du ikke tage dette bogstaveligt. Du bliver ikke bedt om at male din have, så alt kan være i fuld farve! Color kan tilføjes ved at plante de rigtige haven sorter. Har du flere Salvias, penstemons, blødende hjerter, bee balsam, kardinal blomst, Akelejer, Impatiens, petunier og snap drager. Udfordre dig selv til at variere din have paletter. Kombiner planter og blomster til at bringe ud disse vidunderlige farver, så du kan tiltrække kolibrier og sommerfugle.


Sådan at skaffe vand til kolibrier og sommerfugle. Opret en puddling site.
Sådan at skaffe vand til kolibrier og sommerfugle. Opret en puddling site.

Husk, at brug af kemiske sprøjtemidler eller pesticider i din have ikke anbefales. Selv om de kan slippe af med de irriterende bugs, kan de også dræbe dine højtelskede kolibrier og sommerfugle. Hvis du agter at holde disse kolibrier og sommerfugle rundt, afhængig af naturlige pesticider i stedet. Du kan bare sprøjte vand eller bruge insekticide sæber. Af den måde, kan komme af med alle de insekter i din have har en ulempe. Husk, at kolibrier foder og trives på små insekter. Selv om de ikke umiddelbart ses, kan de små insekter holde disse dejlige topoligisk lurer i din have. Så vejer dine muligheder godt. Ønsker du at få disse fejl ud eller har du planer om at tiltrække de kolibrier?