E2y

Sådan at starte dating efter skilsmisse: dating tips og råd

Følg denne dating guide for, hvordan og hvornår de skal begynde dating efter din skilsmisse

Lad os enige fra starten, at når du er klar, dating efter skilsmisse er en vidunderlig måde at genoprette forbindelsen med FUN, som er dybest set, hvad livet er (skulle være) om, right? Og sjov er ikke det første ord, der kommer til at tænke når de skal beskrive de sidste par år af din skilsmisse opsving, er det? Så er du sandsynligvis føler mere end klar til nogle. (Fun, der er!) Tricket er i "når du er klar" en del af ligningen. Er du klar til livet efter skilsmissen endnu, og hvordan kan du fortælle? Tag et kig på denne dating guide.

Sådan at starte dating efter skilsmisse: dating tips og råd. Du nyder at være alene.
Sådan at starte dating efter skilsmisse: dating tips og råd. Du nyder at være alene.

Så du har gjort alt dit recovery arbejde, står dine dæmoner, slæbte dit selvværd ud af rendestenen, og udviklet et godt forhold til dig selv. Tjek.

Regel # 1) er IKKE bringe nogen hjem til dine børn, indtil du er helt sikker på, at denne person er en person, der vil være i dit liv i lang tid fremover. Hvis du tager kun ét point væk fra denne artikel, så lad det være denne. Dine børn er midt i en enorm tilpasning, som påvirker dem på mange niveauer. Omfanget af dine børns verden er mindre end din egen, hvilket betyder, at eventuelle ændringer i dette rige har større betydning. Skilsmisse har allerede vendt dine børns verden på hovedet: Lad dem blive fortrolig med deres nye liv, før der indføres en anden ukendt - som ærligt, er præcis, hvad en ny partner vil være! Dit dating liv er en dobbelt whammy for dine børn. De er tilbøjelige til at se dine datoer både som trusler mod deres forhold til dig, og som afvisning af deres fraværende forælder, hvem de er stadig hemmeligt håber du vil gifte sig igen. Du ønsker ikke at åbne denne dåse orm bare endnu ......

Kun du vil vide med sikkerhed, når du er klar til at lære at starte dating efter skilsmisse. Men disse er et par gode tegn på, at du nærmer rede til at starte et nyt liv efter skilsmisse:

Følg denne dating guide for, hvordan og hvornår de skal begynde dating efter din skilsmisse. De store stykker af dit liv er i orden.
Følg denne dating guide for, hvordan og hvornår de skal begynde dating efter din skilsmisse. De store stykker af dit liv er i orden.

  1. Du nyder at være alene. Du føler dig glad og opfyldt med dig selv. Med andre ord, er du ikke på udkig efter en partner til at udfylde eventuelle hulrum - husk: det er dit job, ikke nogen andens. Hvis du har brug en anden til at udfylde væsentlige områder af dit liv, er du kun indstilling dig op for fiasko, eller endda katastrofe.
  2. De store stykker af dit liv er i orden. Du har et ordentligt job, fritid, venner, hobbyer og interesser, og et godt forhold til dine børn. Du er nødt til at få det grundlæggende taget sig af før du er klar til at gå op Maslows.
  3. Du har fundet ud af hvorfor du var i dit ægteskab i første omgang. Denne ex du har badmouthing havde noget at lære dig. Hvis du har haft så travlt med at skyde skylden på ham for hvad gik galt, du mangler det punkt. Hvad har du brug for at lære af erfaringerne og har du lært det? Var han i dit liv til at lære dig at tale op til dig selv, at lytte til din intuition, at træde ud af benægtelse og ind i den virkelige verden? Kun du kender med sikkerhed. Har du lært og gik videre?
  4. Når du overvåger din indre dialog, den indeholder udsagn som "Wow, jeg håndteret denne situation rigtig godt" og "Jeg værdsætter, hvad et godt stykke arbejde jeg laver under hårde omstændigheder." Den omfatter ikke erklæringer i stil med »Han ville aldrig lide mig fordi ......" Karakteren af ​​din indre dialog er en god indikator for kvaliteten af ​​dit forhold til dig selv. Og du bliver nødt til at have et godt forhold til dig selv, hvis du forventer at have et godt forhold til din nye partner.
  5. Du er i stand til ikke at tage tingene personligt. Det vil vise sig uvurderlig, når du endelig maile dine billeder til online Man X, kun til (gisp) aldrig høre fra ham igen. Vil dit svar være "Jeg har brug for at tabe ti pounds" eller "Han ved ikke, hvad han mangler?"
  6. Du genkende din iboende værdighed. Jo mere arbejde du gør for dig selv, før det bliver tilbage i et forhold, er jo større odds, at forholdet vil være en god en. Tænk på det som en investering - en investering i dig selv, så at du vil finde det vidunderlige partner du fortjener. Fordi - nyheder flash her - du fortjener at blive behandlet godt! Nogen, der ikke tror meget af sig selv er ikke i stand til at behandle dig godt. Jo højere din egen selvværd, jo mere sandsynligt, du vil tiltrække en partner med højt selvværd så godt. Og venligst ikke forveksle selvværd med ego - de er stort set modsætninger. Folk, der værdsætter sig selv ved, at for at føle sig godt om sig selv, er du nødt til at behandle andre godt, også. Kald mig en naiv optimist, men jeg tror, ​​at inderst inde, dybere for nogle end andre (og ofte skjult af livserfaringer), vi alle ønsker at være venlig. Det er menneskets natur. Har du opdaget, at om dig selv endnu? Når du ser det gode i dig selv, er det meget nemmere at skelne det i andre!

Chancerne er, post-skilsmisse, at du har været igennem helvede og tilbage, og du ikke ønsker at gøre turen igen, så du sandsynligvis velkommen dating tips og råd. Du ønsker at lave forskellige fejl denne gang. Og det bringer os til et af de mest spændende aspekter af begynder til dato efter skilsmisse. Husk, at følelse, når du var i dit ægteskab ser fremad, og så ingen lys for enden af ​​tunnelen? Du gravede selv ud af det hul, og voila, her er du, ud i lyset, overvejer dine utallige muligheder. Tillykke! Du er kommet en lang vej. Og når du begynder dating efter skilsmisse, begynder du på den spændende nye runde af dit liv kendt som "en ny chance."

Denne gang får du at gøre det rigtigt. Ved det første tegn på problemer, du ikke kommer til at begrave hovedet i sandet, er du nødt til at være opmærksom. Hvis nogen ikke behandler dig godt, er du nødt til at gå ud af den dør længe før du har en ring på fingeren, langt mindre et realkreditlån og børn. Hvis han kan lide at udlufte, lad ham blive en VVS-ingeniør, ikke din mand. Hvis han ikke ved, hvordan man lytter, han ikke fortjener dig. Som en enkelt af mine venner i hendes tidlige fyrrerne ynder at sige, "Det er bedre at være alene end at ønske, at du var alene." Og chancerne er du har lært denne lektie på den hårde måde.

Husk at være opmærksom, ikke udelukke nogen ud for overfladiske grunde, og vigtigst, lyt til din egen indre vejledning. Føler klar? Hurra for dig! Fejr hvor langt du er kommet, og derefter komme tilbage derude og have nogle sjove. Det er, hvad det hele handler om, ikke?!