E2y

Sådan at strikke hund støvletter

Hunde er menneskets bedste venner

Hunde er menneskets bedste venner. Fordi hunde beskytte deres mestre ene eller anden måde, er det også rigtigt, at de får fuld opmærksomhed fra deres ejere. I en tid med koldt vejr, skal hunde støvletter til at holde dem varme lige som mennesker har brug for støvler og jakker. Der er dog nogle kommercielle støvletter ikke smukt udført, så folk har en tendens til at tilpasse deres egne støvletter for deres hunde.

Her er nogle skridt og tips, du kan overveje, så du kan strikke et par smukke hund støvletter.

Sådan at strikke hund støvletter. Brug et par handsker til din hunds støvletter.
Sådan at strikke hund støvletter. Brug et par handsker til din hunds støvletter.

  • Brug et par handsker til din hunds støvletter. Det vil kræve lidt arbejde, da du vil strikke enderne af det og gøre en lås for at gøre støvletter passer poterne. Du vil kun bruge fingrene på handskerne. Hver finger vil blive anvendt til hvert ben, men de støvletter ville være mere attraktivt, hvis de har ens længder. Tilpas enderne af støvletter ved at strikke stilfuldt design og anvende farverige tråde.
  • Brug baby støvletter. Hvis du har reservedele baby støvletter, kan du bruge dem til dine hunde. Du kan også strikke din egen stil af baby støvletter med attraktive farver. Ved at strikke støvletter, vil du helt sikkert se det bedste resultat især at du vil være i stand til at passe din skabelse for en præcis pasform.
  • Gå til en dyrehandel og købe et par færdige støvletter til hunde. Du vil kun bruge dem som din skabelon, når du begynder at strikke støvletter. Vær kreativ og vælge de farver, der vil supplere farven på din hund eller farver, der vil understrege både hunden og din skabelse.
  • Brug velcro, da det hjælper med at få dine støvletter stram og holde sig i form. Et strikket byttet kan give varme til dit kæledyr, men når stingene ikke er for stramme, vil der stadig være små huller, hvor kold luft passerer igennem. For at hjælpe denne mulighed, skal du bruge Velcro at gøre poter din hund varm og dækket. Dette materiale vil hjælpe stramme støvletter omkring anklen.
  • Tænk temperaturen i dit område, når du foretager din hunds støvletter. Det er vigtigt, at du ved hvordan kold din plads vil være om vinteren, så du kan vurdere tykkelsen af dine sokker. Hvis din hund kun vil blive indendørs, temperaturen er ikke så kold, især hvis du har et varmelegeme, så du kun vil bruge lette materialer. Men hvis du slentre udendørs, du brug for materialer, der vil beskytte din hund fra det kolde vejr.
  • Bestem formålet. Hvis støvletter er for gå udendørs, designe dem ligesom et par støvler. Længden skal være lang nok til at dække lårene hele vejen op og det eneste der bør gøres af tyndt gummi, så det ikke vil være let snydt. Du kan fortsætte med at strikke de støvletter, men et godt alternativ ville være en denim materiale.


Husk, at strikning hund støvletter kræver tålmodighed

Husk, at strikning hund støvletter kræver tålmodighed. Du skal også være kreativ, når man strikker dem og være opfindsomme især på de materialer, du vil bruge. Lav så mange støvletter, som du så kan du vil have ekstra sæt til dine hunde, afhængigt af hvilken aktivitet dine hunde vil gøre.