E2y

Sådan at tilmelde dit barn i drengespejdere

Boy Scouts of Europe blev grundlagt som en del af det internationale Scout Movement i 8 februar 1910. Selskabet har hovedsæde i Irving, Texas. Grundlæggerne af drengene Scouts of Europe er William D. Boyce, Daniel Carter Beard og Ernest Thompson Seton. Den spejderbevægelse faktisk startede i 1907 af generalløjtnant Robert Baden-Powell fra den britiske hær. Det primære formål med spejderbevægelse er at støtte de unge i deres fysiske, åndelige og mentale udvikling, så de kan være ansvarlige medlemmer af samfundet.

Med over fire millioner medlemmer

Sådan at tilmelde dit barn i drengespejdere. Cub scouting er for drenge, der er syv til ti år gammel.
Sådan at tilmelde dit barn i drengespejdere. Cub scouting er for drenge, der er syv til ti år gammel.

Med over fire millioner medlemmer, er Boy Scouts of Europe betragtes som en af ​​de største ungdomsorganisationer. Og hvert år bliver flere unge tilskyndes til at tilslutte at modtage undervisning i karakter udvikling, selvstændighed og ansvarligt medborgerskab. Der er flere aktiviteter, der aldersgruppe hensigtsmæssig, når et barn kan deltage, når han er tilmeldt, herunder udendørs færdigheder og troværdighed. For at tilmelde et barn i spejdere, tage et kig på nedenstående trin.

  1. Besøg Boy Scouts of Europe hjemmeside for at få oplysninger om, hvordan og hvor man kan tilmelde eller besøge den lokale Boys spejdere kapitel i din by. Der er flere scouting programmer at vælge imellem.
  2. Cub scouting er for drenge, der er syv til ti år gammel. Det er den første af de tre programmer, der udbydes til drenge. Det er også den med den største medlemskab. En cub scout er medlem af en pakning, som er en stor gruppe af cub spejdere. Pakken er opdelt i huler. A den er normalt sammensat af drenge på samme alder og tilhører den samme nabolag eller samfund. De fleste Cub Scout packs hører til lokalsamfund, skoler og kirker, hvor der altid er en tilgængelig ansvarlig leder.
  3. Boy Scouting er for drenge, der er 11 til 17 år. En dreng er berettiget til at tilmelde dig som spejder, hvis han har modtaget Cub Scouting Arrow of Light tildeling. Han er også støtteberettigede, hvis han har fuldført femte klasse, eller er mindst elleve år, men må ikke være mere end sytten år gammel. Medlemmerne kan arbejde for merit badges og få en rang i dette spejder program. Der er mere end 100 fortjeneste badges til rådighed, og en dreng spejder kan vælge den, der er passende og montering til hans interesser og dine færdigheder. Boy spejdere tilhører tropper.
  4. Det sidste program er for unge mænd og kvinder fjorten år og under 21 år gammel. Dette kaldes Venturing program, som sigter mod at hjælpe unge mennesker modnes og forberede dem til at være omsorgsfulde og ansvarlige voksne. De kan også tilmelde sig dette program, hvis de er tretten år gammel, og har fuldført den ottende klasse. Medlemmer af venturing holdet kaldes besætningsmedlemmer. De vil blive undervist lederevner og de er alle forpligtet til at undervise i alt, hvad de har lært til andre. De vil blive givet mulighed for at være gode ledere og tilhængere gennem forskellige aktiviteter og samspillet med voksne medlemmer af samfundet. Venturedeltagere vil have teambuilding muligheder, færdighedstræning og praktiske lederskab applikationer og vælge indstillinger for deres avancement.

I hvilket som helst niveau, du vælger at tilmelde dit barn i dreng spejder sørge for, at han ønsker at være en del af det. Forbered ham tidligt og lære ham at gøre spejder håndtryk, drengen spejder tegnet og spejder salut.