E2y

Sådan at træne en tønde racing hest

Heste er meget gode tilhængere, hvis du ved hvordan man træner dem godt

Heste er meget gode tilhængere, hvis du ved hvordan man kan træne dem godt. Teknisk enhver form for hest kan trænes til at køre i en tønde race. Men uddanne dem til at være meget gode løbere langs tønder er en anden sag. Det tager en masse tid til at træne dem til at være gode og noget at være stolt af. En masse tålmodighed er også nødvendigt af træneren, så produktet af uddannelsen vil være en god tønde racing hest, der vil vinde en masse titler i en konkurrence.

Sådan at træne en tønde racing hest. Forbered tønder først, før alt andet.
Sådan at træne en tønde racing hest. Forbered tønder først, før alt andet.

Her er nogle tips om, hvordan man træner en tønde racing hest:

  1. Forbered tønder først, før alt andet. Lav en tønde mønster for din hest til at køre igennem. Start med nemme mønstre, så din hest ikke vil blive forvirret, især hvis det er hans første gang træning for en tønde race.
  2. Før stirrende træningen, bør du først gøre nogle lette øvelser med din hest, så han vil blive varmet op for træningen. Lidt trav i et par minutter vil være godt nok for den varme op. Du skal dog ikke trætte hesten, før træningen starter ellers kan han ikke følge dine ordrer. Du vil vide, at du har udøvet ham for meget, hvis din hest begynder at ånde hårdt, og dette tegn er et no-no før træning.
  3. Guide hesten først langs tønde mønstre. Lær ham om, hvordan at passere gennem tønde mønstre ved at bistå ham med det. Efter et par traver hesten vil sandsynligvis vide, at du vil have ham til at gøre disse ting. Sørg for, at hesten ikke vil røre tønden. Der bør være omkring en fod godtgørelse fra tønden, da rører tønde i en konkurrence anses minus point. Efter at vejlede ham, kan du nu begynde at øve ham om at køre gennem tønder.
  4. Praksis trav omkring tønder med hesten for et par gange om dagen. Du kan gøre dette i mindst en uge. Må ikke overtire hesten selv og sørge for at give en belønning til hesten hver efter en god praksis.
  5. Når hesten får mønsteret, skal du prøve passerer gennem tønder med ham en lille smule hurtigere. Men sørg for, at kredsløbet vil være perfekt, før at forbedre til et hurtigere tempo. Sørg også for, at når du går i et hurtigere tempo, vil hesten stadig ikke røre tønder. Igen, belønne hesten, efter at han har gjort et godt stykke arbejde med tønde uddannelse.
  6. Når din hest har perfektioneret kurset i et hurtigt tempo, kan du nu lave en tønde mønster, der er mere kompliceret end den første og begynde at træne ham igen ved at bistå hesten gennem mønsteret først, før du kører igennem den.

Uddannelsen for en tønde racing hest tager lang tid

Uddannelsen for en tønde racing hest tager lang tid. De givne tips kan lyde let, men i virkeligheden tager en masse tålmodighed. Når du har trænet din hest godt for sikker hurtigt nok, vil du kunne høste sin belønning.