E2y

Sådan at udklække baby kyllinger i klasseværelset

En traditionel klasseundervisning aktivitet for at undervise din klasse ansvar


Klækning baby kyllinger i klasseværelset er en autentisk måde at lære dine elever om Life Science. Følg disse trin til en sjov og lærerig projekt!

Trin 1

Opnå frugtbare hønseæg og en inkubator. Du kan få disse fra et rugeri eller fjerkræ forsyning selskab, og de ​​kan nemt købes online.

Trin 2

Lær dine elever om æg og embryo udvikling. Eleverne bør holde et Life Science tidsskrift i løbet af denne enhed af undersøgelsen. Break åbne et æg og få eleverne tegne og navngive de dele af ægget. Tegn et embryo og mærke dele af det så godt. En sjov måde at undervise i vækst og udvikling af fosteret er at finde billeder (www.enchantedlearning.com har store billeder) af hver dag i den 21-dages cyklus. Sæt et billede af hver dag i en plastik æg og mærkning af æg 1-21. Har eleverne skiftes til at åbne dem i rækkefølge, så de kan observere, hvad der sker inde i ægget er shell.

Trin 3

Sådan at udklække baby kyllinger i klasseværelset. Opnå frugtbare hønseæg og en inkubator.
Sådan at udklække baby kyllinger i klasseværelset. Opnå frugtbare hønseæg og en inkubator.

Lære eleverne om hønen rolle og hvordan inkubatoren vil efterligne rolle. Eleverne skal skitsere inkubatoren og beskrive dens funktioner i deres tidsskrifter.

Trin 4

Læs bøger, der viser billeder af udviklingen og beskrive udrugningsprocessen. To store ressourcer omfatter Window i et æg af Geraldine Lux og Inside et æg af Sylvia A. Johnson.

Trin 5

Oprette et system til at dreje æggene. Æggene skal vendes 3 gange om dagen for at undgå en udviklende embryo stikke af skallen. Hvis du lægger et X på den ene side af hvert æg vil det være nemt at holde styr på ægget drejning. En studerende kan slå æggene i morgen (X vil ikke være synlig), kan en anden elev vende dem midt på dagen (X er nu synlig) og en anden elev kan slå dem i slutningen af ​​dagen (igen X er ikke synlig). Opret en registrering ark, hvor eleverne registrere den tid, de har slået ægget samt temperaturen af ​​inkubator ved hver vending. Æggene bliver nødt til at være tændt i weekenden så godt, så planlægge i overensstemmelse hermed.

Trin 6

Vent. Udrugningen tager 21 dage. Braklægning en del af hver dag for at gøre en relateret aktivitet til at holde eleverne interesse i projektet. Når de klækkes, studerende vil blive glade for at registrere de "fødselsdage" af baby kyllinger i deres journal.


En traditionel klasseundervisning aktivitet for at undervise din klasse ansvar. Lær dine elever om æg og embryo udvikling.
En traditionel klasseundervisning aktivitet for at undervise din klasse ansvar. Lær dine elever om æg og embryo udvikling.

Du har nået kulminationen på projektet, og du bliver nødt til at finde et hjem til ungerne. De er ikke kæledyr og bør ikke sendes hjem med eleverne.