E2y

Sådan at undervise børn socialt acceptabel adfærd

Børn, på grund af umodenhed tendens til at gøre uacceptabel adfærd, at de ikke virkelig betyder. Det er ofte op til forældrene at hjælpe deres børn med at genkende linjen og ikke at krydse den. Det er ofte de forældre, der tjener som første lærere i at undervise deres børn, hvordan at udtrykke deres følelser, tanker og behov på en socialt acceptabel måde. Men undervise børn er ikke så let som nogle mennesker måske tror. Mange faktorer skal tages i betragtning, og kun ved omhyggeligt at interagere med barnet kan undervisningen være effektiv.

Sådan at undervise børn socialt acceptabel adfærd. Først skal du nødt til at være følsomme over.
Sådan at undervise børn socialt acceptabel adfærd. Først skal du nødt til at være følsomme over.

Her er tips til, hvordan du lære dit barn socialt acceptabel adfærd på en effektiv måde:

  1. Først skal du nødt til at være følsomme over, hvor dit barn kommer fra. Du er nødt til at tage til efterretning af barnets udviklingstrin. Det vil forklare en masse om, hvordan dit barn tænker eller føler på netop dette tidspunkt. Dette vil hjælpe dig med at opbygge realistiske forventninger på sine evner til at udføre. Selvom generelt børn i alle aldre er nødt til at modtage ros fra dig, er du nødt til at gøre det på en sådan måde, at han vil sætte pris på det mest. Ligeledes bør du være i stand til at tale i hans niveau. Husk, han har at forstå dig fuldt uanset konflikt, der vil opstå mellem jer to.
  2. Hvis du skulle sige "Nej", skal du sørge for at have dine grunde hørt. Du skal blot sige til dit barn, hvad han ikke kan gøre, og ikke forklare, hvorfor undervurderer dit barns evne til at forstå. Normalt når et barn fylder syv, kan han allerede få mening ud af din argumentation. Børn kan bygge idealer om socialisering normer og ordentlig adfærd. Det samme gælder hvis du beslutter dig for at give dit barn om bestemte aktiviteter, han kan gøre, eller adfærd, han kan vise. Din "Ja" skal fuldt ud forklares så godt. Dit barn skal have en idé om, hvorfor han fik lov til at gøre det. Han burde være i stand til at acceptere dette som en del af hans personlighed bygning.
  3. Deal med dit barn i privat. Selvværd spørgsmål en masse selv for børn. Tilsvarende bygning eller ødelægger deres selvværd kan have frygtelige konsekvenser især for dit barns fremtidige adfærd. For at undgå at skabe en dårlig cyklus, irettesættelse dit barn, når han har gjort forkert i privat. Ofte gange, børn, der har vist en mindre hensigtsmæssig måde er dem, der ikke har en eneste fingerpeg om, hvordan man håndtere en sådan social situation. Ofte gange, ville de afhængige af en voksen til rent faktisk at fortælle dem, hvad de skal gøre. Hvis du er på et offentligt sted, skal du vente, indtil du kommer hjem for at diskutere tingene i enrum. Husk, går lige med dit barn foran andre mennesker kan blive erindret som en dårlig og smertefuld oplevelse for ham. Det er vigtigt for dig ikke bruge det element af forlegenhed i at gøre dit barn huske din point.
  4. Børn kan være meget observant. De kan nemt lære sproget og adfærd voksne omkring dem. Vær sikker på at sætte godt eksempel for dit barn at vidne i en daglig basis. I et tilfælde, at dit barn har oplevet eller observeret en socialt uacceptabel adfærd, være på vagt om det forklare loyalt og stiller dig til rådighed for sine spørgsmål.
  5. Endelig, ved, at dit barn er endnu til at vokse. Han er et arbejde i gang. Vær tålmodig i disciplinere ham og ved, at socialt acceptabel adfærd vil tage lange og talrige baby skridt at opnå.

Det er dit ansvar som forælder at kende dit barn og at introducere ham til en ordentlig opførsel. Men du kan ikke sige, at du er nødt til at være en perfekt forælder at have det perfekte barn. Det er snarere en proces af kærlighed sker inden for dit forhold.