E2y

Sådan at undervise en Quaker papegøje at tale

Quaker papegøjer kan være mindre

Quaker papegøjer kan være mindre, men deres evne til at tale er bedre end de større papegøjer. De er meget selskabelige fugle, ikke at nævne meget intelligent. Disse gør dem perfekte kandidater til at træne hvordan man taler. Hvis du har en kvæker papegøje som kæledyr, eller hvis du planlægger at få en, nedenfor er nogle tips om hvordan man laver dem til at tale.

Sådan at undervise en quaker papegøje at tale. Find ud af, hvor gammel din quaker papegøje er.
Sådan at undervise en quaker papegøje at tale. Find ud af, hvor gammel din quaker papegøje er.

 • Find ud af, hvor gammel din Quaker papegøje er. Selvom Quaker papegøjer kan blive undervist, hvordan man taler på alle alderstrin, kan de yngre blive uddannet hurtigere. Hvis du træner en ældre papegøje, forventer fremskridt at være langsommere. Den ideelle alder for papegøjer, der skal uddannes, er mellem 2 og 5 år.
 • Sørg for, at dit kæledyr er sundt mest især under træningen. Fugle er ligesom mennesker, der føler under vejr. De vil ikke være i stand til at koncentrere sig fuldt ud, mens du prøver at lære, hvis de ikke er fysisk godt. Dette er det samme, hvis de er utilfredse. Sørg for, at du giver dem nok plads til at flytte omkring, og give dem nogle legetøj, så de kan være mere aktive.
 • Etablere tillid. Fugle bør kunne stole på deres ejere. Faktisk bør de elsker deres ejere. Hvis de har nogen interesse i deres ejere, så de ville mangle initiativ til at kommunikere. Vær opmærksom på din papegøje behov og etablere bølgelængde med dem ved at tale med dem, og ved at gøre din tilstedeværelse kendt. En ensom papegøje er en rolig papegøje.
 • Vær tålmodig og omsorgsfuld under træning så godt. Må ikke forvente dem til at lære at tale natten over. De vil mærke din frustration eller vrede, og disse negative følelser vil også påvirke deres vilje til at lære. Observere og du vil se papegøjer, der elsker deres ejere er dem, der er store oplæsere også.
 • Skriv et ordforråd, som du ønsker for din papegøje at lære. Prøv at undervise de ord en eller nogle få ad gangen. Den bedste måde at gøre dette på er ved at etablere en rutine med din Quaker papegøje. Sæt 02:58 korte træningssessioner (15 til 45 minutter hver) hver dag. Kombiner disse træningssessioner med en vis aktivitet, der har noget at gøre med det ord, du underviser. Her er nogle eksempler:
  • Den første ting du skal lære dit kæledyr er dens navn. Brug sit navn, hver gang du kalder dens opmærksomhed.
  • Hvis du ønsker at undervise i ordet "Yum!", Kan du optage dette under fodring.
  • At lære din papegøje at fløjte en bestemt sang, kan du fløjte, mens du rense bure.
  • At lære din papegøje til at sige "hej," siger altid ordet, når du kommer ind i rummet, hvor den forbliver Sig ordet "farvel", hver gang du forlader. Dette vil i sidste ende træne den til at sende dig ud med en hilsen.
 • Husk at sætte en masse ægte følelser bag ordene. Quaker papegøjer samle op på intensiteten af følelser bag ordene. Dette er grunden til, at en masse af fugle, ikke kun papegøjer, lære at forbande nemt. Så hvis du ønsker dine papegøjer at lære hurtigere, antager en glad tone under træningen.
 • Glem ikke at belønne dit kæledyr, når det får et veludført arbejde. Ægte ros, et tilbud om en behandler, og en blød ridse mod sin hals vil tilskynde dit kæledyr til at være mere meddelsom.