E2y

Sådan avle bold kvælerslanger

Ball kvælerslanger er en af ​​de mest solgte krybdyr i Europa

Ball kvælerslanger er en af ​​de mest solgte krybdyr i Europa. Men de fleste af køberne ikke kender alle den kendsgerning om dette krybdyr. Dens videnskabelige navn er Python regius (også kendt som Royal Python). Det er en konstriktor. Bolden python er hjemmehørende i Vest-og Vest-Centralafrika. De fleste bold kvælerslanger solgt i USA er født i Togo, Ghana eller Benin.

De er kendt undslippe kunstnere, så første af dine overvejelser, hvis du planlægger at hæve den ene er at få en all-glas kabinet med en glidende eller endda flere glidende skærm toppe. Du kan også overveje at investere i en kommerciel glasfiber terrarium eller har en specialbygget. Må ikke føle sig sikre, hvis døren til en indhegning er hængslet. En python kan løfte døren og flygte.

  1. Avl bold kvælerslanger tager tid og en masse tålmodighed og hårdt arbejde. Vær sikker på at du er forberedt på det. Og sørg for, at bold kvælerslanger har nået modenhed inden avl. Og yngletid kan variere afhængigt af temperaturen.
  2. Opsæt en pre-avl miljø. Den mandlige og kvindelige python, skal holdes adskilt fra hinanden undtagen under selve avl tid. Klimaet bør kontrolleres. Sluk varme og lys i fjorten timer om dagen i begyndelsen af ​​november. Lys og varme bør kun holdes i løbet af dagen.
  3. Af den tidlige del af december placere kvinde med hannen i to dage en gang om ugen. Det bør ske på samme tid hver gang. Rutinen skal gøres indtil midten af ​​februar.
  4. Efter yngletid genoptage normal temperatur og belysning før avl processen. Under graviditeten hunnen kan nægte at spise.
  5. Æggene (kobling) vil blive lagt omkring marts eller april og hunnen vil ombryde hendes krop rundt æggene. Du bør fjerne koblingen og placere dem i en inkubator hurtigt efter disse blev lagt. Påmindelser: Den mandlige og kvindelige skal igen holdes adskilt fra hinanden. Koblingen skal være i den korrekte position, højre side op. Det vil hjælpe, hvis du markerer toppen af ​​æggene for at forhindre invertere dem.
  6. Standarden rugekammeret bør være halvt fyldt med fugtet vermiculite, dækket og holdt ved 85 ° F til 92 ° C. Du kan bruge et akvarium med lavt vand med en vand-safe varmestyring enhed placeret i vandet. Placer æg, som er i en beholder med vermikulit i akvariet, er ophængt over vandet. En ikke-conductant låg bør placeres over akvariet for at undgå varmetab.
  7. Når klækningen begynder, kan du se hovederne af baby bold kvælerslanger (larver) dukke op fra slidser i skallen. De kan forblive sådan i op til 24 timer som de tilpasser at indånde frisk luft og fortsætte med at absorbere resten af ​​blommen. Når de fuldt dukke op fra deres skaller, overføre dem til en ren, moderat fugtigt terrarium som deres fugtige inkubator kan have avlet nogle eksterne parasitter. Placer en lille beholder med vand inde i terrariet og begynde at fodre dem pinkies (baby-mus) for omkring to til tre uger maksimum.

Raising bare én slange er dyre nok

Sådan avle bold kvælerslanger. Avl bold kvælerslanger tager tid og en masse tålmodighed og hårdt arbejde.
Sådan avle bold kvælerslanger. Avl bold kvælerslanger tager tid og en masse tålmodighed og hårdt arbejde.

Raising bare en slange er dyrt nok, så tænk grundigt, før du beslutter dig for at avle din bold python. Afgøre, om du har et marked for de nyfødte og deres fødevareforsyning kilder. En kobling af seks larver vil forbruge 6 pinkies hver uge. Desuden er du nødt til at give kapslinger for dem også.