E2y

Sådan behandler din kæreste

Alle kvinder drømmer og ønske om en perfekt kæreste

Alle kvinder drømmer og ønsker for en perfekt kæreste. Du vil være en hykler, hvis du benægter, at du har håbet på at have nogen, der vil elske dig betingelsesløst, og som vil acceptere dig midt dine mangler og svagheder. Selvfølgelig du kun ønsker det bedste, nogen, der vil altid være der til at hjælpe dig, behøver du til højre og gøre dig føle sig værdsat og elsket. Dog vil din kæreste ikke altid være på din egen pinde. Selvom han elsker dig så meget, at han har sit eget liv at leve og behov for at blive elsket til gengæld. Han er trods alt kun et menneske. Hvis du ikke begynde at behandle ham lige nu, kan han forlade dig for en anden, der vil gerne behandle ham ret. Hvis du ikke ved, hvordan man skal behandle din kæreste, her er nogle sikre måder, der vil levere dette budskab til den, du elsker.

  • Ærlighed er stadig den bedste politik. Det er ikke en rar følelse at blive løjet for. Og selvom fyrene er kendt for at ligge mere end piger, er det bestemt ikke en undskyldning for at gøre det for dem begge. Ethvert forhold, der ikke er centreret på ærlighed vil mislykkes, da mistillid vil krybe ind og bryde det i sidste ende. Det er vigtigt, at du kommunikerer godt med din kæreste og være ærlig på alle tidspunkter med dine følelser og mening. Hvis du ikke kan lide noget, være ærlig og forklare det ordentligt til din kæreste at løse ethvert problem, før det bliver bedre for de to af dig at håndtere.
  • Respekter din kæreste. Respektere hans ideer, hans drømme og hans mål. Det er sandt, at respekt avler respekt. Så hvis du ønsker at blive respekteret, være generøse med at give det. Også have selvrespekt. Ingen mand vil elske en kvinde, der ikke respekterer sig selv.
  • Acceptere ham for hvad og hvem han virkelig er. Nogle piger, der er fikseret på at have deres drøm fyr, deres kærester ofte tegner et billede af en perfekt kæreste og forventer, at deres kærester til at kunne opfylde de høje forventninger. Dette fører ofte til skuffelse gør kærester føler trist, at deres indsats synes at være ikke altid nok. Dette kan løses ved at acceptere, at din kæreste også har sine egne fejl og mangler. Efter alt, har du fejl som godt. Forsøg ikke at ændre din kæreste, fordi han kan blive udmattet og bare give op med dig hele tiden forsøger at ændre ham ind i nogen, der er egentlig ikke, hvem han er. Må ikke nag ham konstant om fuldkommenhed og fejltagelser.
  • Det behøver ikke altid at være din kæreste, som gør gode ting for dig. Retur gunst og ømhed også. Din kæreste har brug for lidt kærlighed også. Og du kan vise dette ved at gøre pæne og søde ting for ham. Du kan overraske ham ved at kalde ud af det blå, og fortælle ham, at du tænker på ham. Eller send søde tekstbeskeder. Selv små gaver hjælpe med at fortælle ham, at du altid tænker på ham.
  • Være tilgive. Før eller senere, er din kæreste forpligtet til at gøre noget, der vil gøre din vrede. Må ikke være så hård, når han undskylder. Lær at tilgive let og hold ikke nag. Efter alt, kan du rodet op en dag også.


Sådan behandler din kæreste. Ærlighed er stadig den bedste politik.
Sådan behandler din kæreste. Ærlighed er stadig den bedste politik.

Altid fortælle ham, hvordan du meget du elsker ham på alle måder, du kan muligvis tænke på.