E2y

Sådan berolige dit uregerlige barn

Småbørn skrige og græde meget

Småbørn skrige og græde meget. Hvis du har et lille barn derhjemme, er det et faktum, at du ikke kan undslippe. Småbørn kan blive sat ud af den enkleste ting. De kan derefter starte i en stor raserianfald, komplet med at smide ting, skrige og fægtende arme rundt. Dette er for det meste beregnet til show-de ønsker at fange din opmærksomhed, og de ønsker tingene gjort deres vej. De kan ikke være i stand til at tale endnu, så dette er den eneste måde, de kan sætte ord deres følelser. De kan ikke være opmærksomme på fordelene ved at finde løsninger snarere end at få vred, så du bør fokusere på et par ting, når de forsøger at håndtere uregerlige småbørn.

Sådan berolige dit uregerlige barn. Kig efter den egentlige årsag til hans vrede.
Sådan berolige dit uregerlige barn. Kig efter den egentlige årsag til hans vrede.

  • Kig efter den egentlige årsag til hans vrede. Han kunne være vred på nogen. Han kunne være træt eller søvnig. Børn plejer at få ind i raserianfald, når han er utilfredshed eller træt. Det meste af tiden, de ikke ved, hvad de er vrede over, men følelsen af ​​at blive utilfredse udløser aggressiv adfærd hos dem.
  • Setup en daglig rutine, og holde sig til det. Nogle forstyrrelser i et barns daglige rutine kan få ham til at handle anderledes. For eksempel, hvis han har en ny barnepige eller pårørende kunne han ønsker at etablere autoritet. Eller, hvis barnets forældre er for nylig begyndt at arbejde igen, kunne han have en vanskelig tid justering. Selv små ændringer i den daglige rutine kan påvirke sin adfærd. Dette omfatter underholdende uventede gæster, og lignende.
  • Bevare roen. Hvis du viser, at du er i panik selv, så han kunne kaste raserianfald endnu mere. Det er et tegn på at du giver i.
  • Må ikke give efter for hans luner. Eftergivenhed over for hans ønsker måske synes den nemmeste måde at berolige din baby ned. Men på længere sigt vil give efter for hver og en af ​​hans luner bare fortælle ham, at han kan få noget, han ønsker af klynker og kaster raserianfald. I stedet vente for ham at falde til ro, før at tale til ham.
  • Distrahere ham. Hvis dit barn er at smide raserianfald, distrahere ham med noget andet. Han kunne have yndlingslegetøj eller aktivitet. Når du får hans opmærksomhed, kan han være hurtig til at glemme, hvorfor han er at smide raserianfald i første omgang.
  • Brug tid ud. Tag ham udenfor situation, der får ham til at smide raserianfald i første omgang. Du kan bruge en "time out", hvis dit barn er gammelt nok til at forstå dette koncept. Hold ham der er indeholdt i et rum, der betragtes som ikke sjovt. Ved slutningen af ​​sin tid ud, tage sig tid til at forklare dit barn, hvorfor du nødt til at bruge tid ud.
  • Vær konsekvent. Dette er et andet vigtigt aspekt af disciplin. Vis dit barn, at han ikke kan slippe afsted med uregerlig adfærd. Du skal beskæftige sig med disse alvorligt hver gang. Hvis du ikke er i overensstemmelse med beskæftiger sig med dit barns være uregerlige, det sender blandede signaler.


Beroligende ned din uregerlige barn indebærer at være konsekvent i at håndhæve din myndighed. Småbørn bliver uregerlige, når de ikke er tilfredse med situationen. Men de kan stadig ikke udtrykke sig fuldt ud, så du bliver nødt til at være mere forståelse af dit barn.