E2y

Sådan beskytter et barn fra fangst Lyme sygdom

Borreliose er en infektionssygdom overføres af flåtbid

Borreliose er en infektionssygdom overføres af flåtbid. Dette er et resultat af bakterier kaldet Borrelia burgdorferi, der er almindeligt forekommende i hjorte flåter. Symptomerne omfatter ledsmerter, udslæt, feber, træthed og hovedpine. Udslæt kan undertiden ligne en bullseye. Ledsmerter er særligt åbenbar i knæ og albuer. I alvorlige trængsler, kan Lyme sygdom forårsage alvorlige hjertelidelser, der kan være lang sigt, hvis den ikke behandles.

Behandling af Lyme sygdom omfatter normalt antibiotika, og er som regel en succes, hvis sygdommen er fanget i sin vorden. Symptomerne forekommer normalt efter 14 dage, men nogle gange Lyme sygdom ikke har ydre symptomer.

Se dit miljø. Beskyttelse dit barn fra Lyme sygdom indebærer beskytter ham mod flåtbid og insektbid i almindelighed. Dette er især vigtigt, hvis du bor i stærkt træbevoksede områder, eller hvis du vil rejse til sådanne steder.

Sådan beskytter et barn fra fangst lyme sygdom. Klæd dit barn i lys farvet tøj.
Sådan beskytter et barn fra fangst lyme sygdom. Klæd dit barn i lys farvet tøj.

Den bedste måde at beskytte dit barn fra Borreliose er ved at undgå situationer, hvor han kan blive bidt af flåter. Lad ikke dine børn lege i stærkt træbevoksede områder, eller steder med tilgroede græs, eller børste pæle. Disse kan være fyldt med hjorte flåter, som let kan overføre til dine børns tøj og bide dem.

Klæd dit barn i lys farvet tøj. Light-farvet tøj kan hjælpe dig med at opdage flåter, hvis de bliver knyttet til dit barns tøj. Hvidt tøj gør det især lettere at få øje flåter på grund af deres mørke color.aE Har dit barn bære lange klæder, der dækker hans ekstremiteter. Har ham bære langærmede skjorter, lange bukser og strømper. For ekstra beskyttelse, trække dig dit barns sokker over bunden af ​​hans bukser, så flåter ikke kan kravle inde. Disse kan hjælpe med at beskytte ham mod bid.

bApply ethvert insekt eller kryds repellent der indeholder DEET

bApply ethvert insekt eller kryds repellent der indeholder DEET. Du kan anvende denne på dit barns hud og tøj. Sørg for, at mærke du bruger overholder EPA-udstedt retningslinjer for at sikre mod toksicitet.

Borreliose er en infektionssygdom overføres af flåtbid. Har en daglig kontrol af hans krop.
Borreliose er en infektionssygdom overføres af flåtbid. Har en daglig kontrol af hans krop.

Har en daglig kontrol af hans krop. Hver dag inspicere dit barns krop med mulige tegn på flåtbid eller tilstedeværelsen af flåter selv. Blodmider kan variere i størrelse, alt efter om de er begyndt at suge blod eller ej. Det tager normalt en dag og et halvt for Lyme sygdom at begynde at inficere en person fra det punkt, at en flåtbid huden. Tidlig opsporing og fjernelse af flåter kan være nyttige i at forebygge sygdommen, selv når tæger er allerede begyndt bidende.

Tag flåter. I tilfælde af at en skovflåt har bidt og borede sin vej ind i dit barns hud, det tager ud ved hjælp af en pincet. Påfør antiseptisk eller et aktuelt antibiotikum på hans hud lige efter. Flåter kan som regel grave sig ned i og bide en stor luns af huden, så du kan forvente den bid at være smertefuld.

Anvende pesticider. Som ekstra beskyttelse, pesticider anvendes omkring din ejendom, især i områder i mellem græs og skov. Hvis du bor i nærheden af ​​skoven, eller hvis du er camping i grunde nær skoven, spray insekticid et par meter ned i skovområder for en ekstra perimeter beskyttelse.