E2y

Sådan beskytter kyllinger fra rovdyr

Hvis du ønsker at være selvforsynende inden for fødevareproduktion

Hvis du ønsker at være selvforsynende inden for fødevareproduktion, kan du hæve dine egne kyllinger i din baghave. Det er ikke virkelig kompliceret at sætte op dette hjem projekt. Men du bør du vide, hvordan at beskytte de høns fra miljømæssige elementer såsom ændringer i vejrforhold og rovdyr. Det største problem i baggård høns indsamlingsaktioner er angrebet af rovdyr som katte, hunde, slanger, stinkdyr, ræve og høge. Da du ikke kan se dine høns 24/7, er du nødt til at komme med løsninger til at beskytte dem mod disse rovdyr. Her er tips til dig at overveje:

  • . Bliv klar med de materialer, der skal bruges i opbygningen af beskyttende kabinet Disse materialer kan nævnes: hamre, søm, tømmer, cementblokke, træstolper, hønsenet og kylling Coops. Disse elementer er let tilgængelige i forskellige anlægsprojekter levering centre i dit område.
  • Allot en plads i din værftet for kyllingerne. Lad dem ikke herreløse rundt din vare til sanitære årsager. Hvis de får lov til bare strejfe rundt, vil de sprede deres ekskrementer overalt og rengøring af området vil være et problem. Et hjørne af haven er et ideelt sted, så længe rummet er nok til at rumme alle de fugle. Antallet af kyllinger, du vil hæve bør afhænge af størrelsen af ​​det område, som du kan give. Overbelægning vil være til skade for overlevelsen af ​​kyllingerne og de kan blive syge eller dø med lidt plads.
  • Giv kyllingerne deres egen læ. At beskytte dem mod regn, varme og andre barske vejrforhold elementer, bør de kyllinger anbringes i en struktur, som er dækket med en stærk tag og vægge, der kan beskytte dem mod ekstreme vejrforhold samt rovdyr . Herberget skal være robust nok med stærke stolper og solide vægge.
  • Grave fire render på jorden. Disse grøfter skal rumme stillinger til hønsehus. Skyttegravene skal være tolv inches dyb og 12 inches lang. Opføre de stillinger på skyttegravene. Dernæst sættes i hardware klud i skyttegravene omkring de stillinger, og hullerne dækkes med jord. Kluden skal forhindre rovdyr fra udgravning af jorden. Et trick, at disse rovdyr gøre, er at løsne jorden til at bringe ned hønsehuset for at få adgang til kyllingerne. Huset eller roost selv skal være mindst fem fod over jorden, så hunde og katte ikke vil kunne nå fuglene.
  • Surround bunden af træstolper med cementblokke. For en mere stabilt fundament, skal stillingerne desuden være understøttet af cementblokke. Ræve er stærke og snu dyr og knowhow til at vælte ned en roost. Cement blokke er meget nyttige i at garantere sikkerheden for kyllingerne.
  • Byg den vigtigste hus for kyllingerne. Først installere hønsenet og coops omkring stolperne. Fastgør dem med søm og ledninger. Dernæst opbygge gulvet af hønsehuset. Vedhæft træ plader på tværs af stillinger. Fastgør dem med ledninger og negle. Installere træplader tværs af plader til dannelse af gulvbelægning. Nail hver træplade pænt. Konstruere døren, stadig med anvendelse af hønsenet. For at få fuld beskyttelse af kyllinger, skal du installere en lås med nøgle.


Beskyttelse kyllinger fra rovdyr synes at være en simpel opgave

Sådan beskytter kyllinger fra rovdyr. . bliv klar med de materialer, der skal bruges i opbygningen af beskyttende kabinet.
Sådan beskytter kyllinger fra rovdyr. . bliv klar med de materialer, der skal bruges i opbygningen af beskyttende kabinet.

Beskyttelse kyllinger fra rovdyr synes at være en simpel opgave, men det indebærer også en vis planlægning. Med store fjerkræbedrifter, der er skærme er installeret i hver coop at opdage, hvis der er rovdyr klar til at angribe i nærheden. Det kan være ganske dyrt at bruge en skærm, men hvis du virkelig mener det alvorligt med din kylling hæve virksomhed, prisen er uden betydning.